Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Încă un urs a fost lovit de o mașină. Al patrulea în ultimele zile

Un urs a fost lovit joi seara de o mașină, pe E60, în localitatea Găiești din județul Mureș. Animalul este viu și a fost tranchilizat, potrivit Mediafax. Este al patrulea caz în care un urs este implicat într-o coliziune cu un autovehicul în ultimele zile.

Deși primele informații furnizate de ISU Mureș arătau că ursul a murit în urma impactului, reprezentanții Prefecturii Mureș au revenit spunând că este viu.

„Ursul este în viață, a fost tranchilizat și în acest moment este transportat la Grădina Zoologică din Târgu-Mureș. Autoturismul implicat în accident este înmatriculat în București. Erau doi pasageri, nu au fost răniți, autoturismul a fost avariat”, au anunțat reprezentanții Biroului de Presă al Prefecturii Mureș.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, un urs a fost lovit de maşină, în județul Harghita, și a agonizat aproape o zi la locul accidentului. Apoi, ursul a fost împuşcat de vânători. Din cauza lipsei de reacție, ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat că a început procedura de demitere a prefectului de Harghita.

Al treilea urs implicat într-un accident a murit după ce a fost lovit de o maşină, în judeţul Mureş. Animalul nu ar fi agonizat precum cel care a fost lovit de un autovehicul, sâmbătă 16 noiembrie, în judeţul Harghita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.