Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Patinoarul de la Satu Mare se deschide în curând. Care sunt tarifele în 2019

Patinoarul de la Satu Mare se deschide într-o săptămână. A fost instalat patinoarul din Piața 25 Octombrie din municipiul Satu Mare, iar deschiderea lui va fi în 29 noiembrie, însă totul depinde de condițiile meteorologice.

Autoritățile își doresc ca deschiderea patinoarului să aibă loc în 29 noiembrie, când va fi și pornirea iluminatului festiv, însă dacă vremea va fi caldă, deschiderea va fi amânată până când temperaturile vor permite funcționarea normală a patinoarului. 

Și în acest an, patinoarul se va prezenta într-un mare fel și va oferi un spectacol pe măsură.

ORAR

Patinoarul va funcţiona până în 28 februarie, în funcție de condițiile meteorologice, zilnic între orele 10.00-22.00.

TARIFE

Preţul unui bilet de intrare la patinoar este 10 lei – pentru aduliți, o serie de patinaj (2 ore), iar pentru copii 5 lei pentru 2 ore de patinaj.

Costul de închiriere al patinelor va fi de 5 lei/pereche.

Iluminatul festiv

Iluminatul festiv din acest an va fi pornit în 29 noiembrie, la ora 18,00, lângă bradul din Parcul Central, unde va avea loc și un show cu personaje de basm.

Municipiul Satu Mare se va îmbrăca în mii de luminițe, șiruri și figurine luminoase. Doi brazi împodobiți cu zeci de șiruri luminoase în culorile alb-cald și alb-rece, inspirate de cerul plin de stele din noaptea de Ajun, au fost amplasați în Piața Libertăți și Piața 25 Ocrombrie, iar atmosfera din jurul lor va fi completată de colinde.

În acest an, s-a făcut legătura dintre Piața Libertății și Piața 25 Octombrie printr-un tunel de luminițe amplasat la ieșirea din Parcul Central, acesta fiind un element surpriză care a fost realizat astfel încât să permită accesul în interiorul lui și din lateral, pentru cei care vor dori să poată face fotografii.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalSM vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.