Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Val de căldură la mijlocul lunii noiembrie. La ce temperaturi ne putem aștepta

Val de căldură la mijloc de noiembrie. O anomalie meteo va afecta România și țări din Europa centrală și de Est în această săptămână, anunță specialiștii Severe Weather. Este vorba de un val de aer cald ce va aduce temperaturi cu mult peste cele normale pentru mijlocul lunii noiembrie.

Țările din Europa centrală și de est se vor confrunta cu o vreme extrem de caldă, iar maximul va fi atins la sfârșitul acestei săptămâni. Astfel, temperaturile vor fi chiar cu mult mai mari decât normalul perioadei, anunță meteorologii.

Vremea se va încălzi și la Satu Mare, meteorologii anunțând temperaturi chiar și de 21 grade Celsius. Valul de aer cald își va face simțită prezența începând de marți, atunci când temperaturile se vor apropia de 20 de grade Celsius.

Ziua de joi va aduce o ușoară scădere în termometre, însă sfârșitul săptămânii va fi surprinzător de călduros pentru această toamnă târzie. Vineri norii se vor risipi, iar sâmbătă ne putem aștepta la temperaturi ce vor depăși chiar 20 de grade Celsius.

Un comentariu

  1. Celsius Răspunde

    Oricum pe pagina voastra , sus , sunt 16° si ploua de vreo doua luni .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.