Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

VIDEO. Declaraţie comună a liderilor PNL, USR, PLUS, PMP Satu Mare, după victoria lui Iohannis

Declaraţie comună a liderilor PNL, USR, PLUS, PMP Satu Mare, după victoria lui Klaus Iohannis. Victoria lui Iohannis i-a adus în acelaşi sediu pe liderii partidelor de dreapta din județul Satu Mare.

În sediul PNL, alături de liberali, au aşteptat rezultatul alegerilor conducerile USR, PLUS, PMP Satu Mare.

“Am reuşit să văd un scor dublu faţă de Viorica Dăncilă pentru Klaus Iohannis. Vreau să le mulţumesc în primul rând românilor care au ieşit la vot, românilor care au arătat foarte clar odată pentru totdeauna că nu mai vor o Românie în care PSD să aibă un scor dominant, că vor o Românie condusă de partide democratice, partide conduse de oameni cărora le pasă de România şi care gândesc cu capul şi nu cu inima. Vreau să le mulţumesc celor din Diaspora care au demonstrat că pot să iasă la vot, că sunt o forţă inclusiv în viaţa politică a României”, a declarat preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Albu.

El a precizat că îşi doreşte victorii şi la alegerile viitoare.

“Anul viitor ne aşteaptă două bătălii decisive fără de care ce s-a început în această toamnă târzie nu se va putea duce la capăt, mă refer la laegerile locale, la care avem nevoie de un scor important care să facă ppolitica partidului nostru şi a partidelor de dreapta şi cam peste un an vor fi alegeri parlamentare când sperăm să ajungem, cei de dreapta, la guvernarea în mod confortabl şi cu majoritate solidă în Parlamentul României”, a mai spus Albu.

https://www.facebook.com/PortalSM.ro/videos/440635073289483/

Preşedintele USR Satu Mare, Radu Creţu a arătat că îşi doresc ca preşedintele Ioahannis să fie un partener.

“A fost un scor destul de categoric, România merge înainte, ne bucurăm foarte mult de rezultatul pe care l-am avut în seara aceasta toţi românii. Ne dorim mai departe să transformăm România cu dl. preşedinte Klaus Iohannis să tranformăm România. Roânia are nevoei de modernizare prin digitalizare, prin debirocratizare, prin investiţii  în infrastructură, în mediu, în învăţământ”, a pus Radu Creţu.

 

3 comentarii

  1. Cetatean Răspunde

    Felicitări Iohanis! Dar PNL să nu uite că nu are procentele președintelui!

  2. Adrian Cozma Răspunde

    Prostul ala de Narcis pe cine reprezinta ? Pe Adrian Stef ?

  3. Victor Răspunde

    Narcis nu e chiar atat de prost si nici omul lui Stef, ci omul lui Cristi Sasu. Urmează dezvăluiri picante. Plus lista cu cei pe care acest Narcis i-a tepuit cerandu-le bani împrumut pe care nu i- a restituit niciodată! Dacă și boschetarul ăsta e președinte de partid, poate să vină sfârșitul lumii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.