Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTO&VIDEO. Euforie la PNL Satu Mare! Liberalii sărbătoresc victoria lui Iohannis

Euforie mare, în această seară, la sediul PNL Satu Mare! Liberalii sărbătoresc victoria lui Klaus Iohannis, alături de reprezentanți ai partidelor USR PLUS și PMP din județul Satu Mare.

În sediul PNL,alături liberali, au aşteptat rezultatul alegerilor conducerile USR, PLUS, PMP Satu Mare.

“Am reuşit să văd un scor dublu faţă de Viorica Dăncilă pentru Klaus Iohannis. Vreau să le mulţumesc în primul rând românilor care au ieşit la vot, românilor care au arătat foarte clar odată pentru totdeauna că nu mai vor o Românie în care PSD să aibă un scor dominant, că vor o Românie condusă de partide democratice, partide conduse de oameni cărora le pasă de România şi care gândesc cu capul şi nu cu inima. Vreau să le mulţumesc celor din Diaspora care au demonstrat că pot să iasă la vot, că sunt o forţă inclusiv în viaţa politică a României”, a declarat preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Albu.

El a precizat că îşi doreşte victorii şi la alegerile viitoare.

“Anul viitor ne aşteaptă două bătălii decisive fără de care ce s-a început în această toamnă târzie nu se va putea duce la capăt, mă refer la laegerile locale, la care avem nevoie de un scor important care să facă ppolitica partidului nostru şi a partidelor de dreapta şi cam peste un an vor fi alegeri parlamentare când sperăm să ajungem, cei de dreapta, la guvernarea în mod confortabl şi cu majoritate solidă în Parlamentul României”, a mai spus Albu.

Preşedintele USR Satu Mare, Radu Creţu a arătat că îşi doresc ca preşedintele Ioahhnis să fie un partener.

“A fost un scor destul de categoric, România merge înainte, ne bucurăm foarte mult de rezultatul pe care l-am avut în seara aceasta toţi românii. Ne dorim mai departe să transformăm România cu dl. preşedinte Klaus Iohannis să tranformăm România. Roânia are nevoei de modernizare prin digitalizare, prin debirocratizare, prin investiţii  în infrastructură, în mediu, în învăţământ”, a pus Radu Creţu.

 

Imagini de la sediul PNL Satu Mare după aflarea rezultatelor exit-poll:

3 comentarii

  1. Cetatean Răspunde

    Felicitări Iohanis!! Dar liberalii trebuie să fie foarte, foarte atenți! Partidul nu are procentele lui Iohanis!!!!

  2. un satmarean Răspunde

    Chelul mare din poza fost PDL-ist, chelul mic din poza Plus+ pui de PSDR-ist. La timpuri noi, tot noi. RUSINE PNL !!!

  3. Tăriceanu Răspunde

    Cum de au fost acolo cei de la USR și PLUS, dar nu au fost acolo stăpânii PNL Satu Mare, UDMR? Nu trebuia organizată bucuria in sediul alianței UDMR PNL de pe Mihai Viteazul. Că tot a vrut Albu să li-l vândă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.