Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

VIDEO. România, 2019. O vânzătoare se luptă cu hoţii. Bărbaţii se uită liniştiţi la ei

Scenă incredibilă surprinsă de camerele de supraveghere dintr-un magazin Profi, sâmbătă după-masă, la Timișoara, când o vânzătoare se luptă cu hoţii, scriu jurnaliştii de la tion.ro.

Mai mulți bărbați, dar și o angajată a magazinului stau nepăsători, în timp ce vânzătoare se luptă cu hoţii. Femeia reușește să îl culce la pământ pe unul dintre ei, însă acesta reușește totuși să scape.

Bătaia se desfășoară sub privirile mai multor bărbați, clienți ai magazinului, dar și sub privirile unei colege de-a vânzătoarei curajoase. Scena este un exemplu clar de ignoranță și nepăsare.

Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Timișoara au reușit să îi identifice pe ambii bărbați care au mers la furat în magazin. Cel de 38 de ani a fost prins și urmează să fie reținut pentru 24 de ore. El va fi cercetat penal pentru tâlhărie, iar tânărul de 29 de ani pentru complicitate.

sursa: tion.ro

2 comentarii

  1. BMA Răspunde

    Felicitări lucrătoare comercial, pt atitudine și curaj. Patronul ar trebui să-i mulțumească, iar bărbaților cât și colegilor care nu au intervenit să le fie RUȘINE . Unde e simțul CIVIC? . S-ar putea spune multe…….

  2. Rodica Răspunde

    Unii dintre cei care se numesc ….barbati , considera ca sunt ….barbati doar daca înjura sau au un limbaj si comportament trivial la adresa femeilor , ori daca le trimit la ….cratiță! Cat despre simt civic si curaj din partea lor , mai bine sa nu vorbim . Sunt destule exemple pe acest site .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.