Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Accident cu mai multe victime în județul Satu Mare. Copil transportat la Urgențe

Accident cu mai multe victime în județul Satu Mare. Evenimentul rutier a avut loc astăzi în localitatea Valea Vinului din județul Satu Mare. În urma unui impact între două autoturisme, doi șoferi și un copil au necesitat îngrijiri medicale.

În cele două autoturisme implicate se aflau 4 pasageri (3 adulti si 1 copil). La fața locului s-au deplasat 2 ambulanțe SMURD TIM si EPA. Au fost acordate primele îngrijiri medicale celor 2 șoferi, care au suferit diferite contuzii, ulterior fiind transportați la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Satu Mare.

Copilul purta centura de siguranță și nu a suferit traumatisme, însă a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și transportat și el la UPU pentru investigații medicale suplimentare.

6 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Măi, dar e de toată groaza ce se întâmplă! Nu se mai termină odată cu accidentele astea? Sunt groaznic de multe! Aveți grijă oameni buni de voi și de semenii voștri!

  2. Muresan Răspunde

    Dar ce se întâmplă in judetul asta???. Nu m-ai ai liniște de atatea ambulanțe, sirene, accidente, evenimente. E ceva iesit din comun, îngrozitor !!!

  3. Jan Răspunde

    groaznic ce se întâmplă de-a dreptul !. Dar de aceea nici nu vezi unul picior dd polițist pe strazi

  4. Eu Răspunde

    Își fac și ei prezența noaptea când abia e trafic,ba pe Careiului ba pe Botizului,ba pe Lucian Blaga,e plin de ei…

  5. Driver Răspunde

    Bucurati va…a venit Diaspora, Dracul sa le ia pe vesnicie

  6. Răzvan Răspunde

    Unu la mana – ce zicea cineva mai sus “a venit diaspora”, se simte prezenta cocalareasca si dorinta unora de a se afirma, de a arata cati cai putere au masinile second nemtesti cumparate de afara
    Doi la mana – nimeni nu are curajul sa vorbeasca despre cum se obtin permisele de conducere in judetul Satu Mare si cu asta sper ca am spus tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.