Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. O sătmăreancă însărcinată a încercat să se sinucidă, după ce i-a fost luat un copil

O sătmăreancă însărcinată a încercat să se sinucidă, după ce i-a fost luat un copil. O femeie, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Satu Mare a încercat să își ia viața, astăzi. Incidentul a avut loc, în această după-amiază, în Cartierul Micro 14, când femeia a încercat să își taie venele, dar a fost salvată la timp de mai mulți martori ce au sunat la 112.

La fața locului, a intervenit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare. Potrivit informațiilor PortalSM, femeia a recurs la acest gest după ce Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare i-a luat copilul, în vârstă de aproximativ 2 ani, în cursul săptămânii trecute, cu ajutorul Poliției. Femeia a băut, astăzi, după care ar fi făcut o criză și a încercat să se sinucidă.

Sătmăreanca a fost decăzută din drepturile părintești după ce, în această vară, copilul a căzut de la parter și și-a rupt o mână. Totodată, femeia nu are un domiciliu stabil. În acest moment, sătmăreanca locuiește fără forme legale, la cumnatul ei.

Reporterii PortalSM au încercat să afle detalii despre starea de sănătate a femeii, după ce a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare, însă purtătorul de cuvânt al instituției, Constantin Demian, a declarat, în mod suspect, că nu are tangențe cu acest caz.

Vom reveni cu detalii.

 

2 comentarii

  1. P. Beata Răspunde

    Aceste elemente ale societatii nu pot fi sterilizate / castrate ?

  2. ... Răspunde

    Cred ca va dati seama care era de fapt problema ei. Decazuta din drepturile parintesti a ramas fara alocatia copilului.
    @P.Beata, au si ei drepturi sunt cetateni ai tarii. Nu ar fi nici o problema daca ar incerca macar sa se faca utili pentru societate dar munca pentru ei este rusine. Am citit dealtfel pe undeva ca femeile “braziliene naturalizate” fac alergie la sterilet. Nu stiu daca e adevarat, dar clar nu vor sa foloseasca metode de contraceptie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.