Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Andi de la Vocea României, origini în județul Satu Mare! Povestea lui a impresionat o țară întreagă

Unul dintre semifinaliștii de la Vocea României, Andi Țolea, are bunici în județul Satu Mare, iar vacanțele și le petrece în comuna Potău, acolo unde locuiesc aceștia.

Tânărul a atras atenția la Vocea României datorită talentului său, iar povestea lui de viață i-a copleșit pe români. Mama tânărului murit acum 3 ani, după o luptă de 10 ani cu cancerul. Ea l-a încurajat mereu să cânte, astfel Andi Țolea a spus că s-a înscris la concurs pentru mama lui, că va cânta pentru ea și că speră că va fi mândră de el.

„Cel mai dificil moment a fost moartea mamei mele. A murit din cauza cancerului, după o luptă de 10 ani cu cancerul. Nu pot să spun că poți să treci peste momente din astea, înveți să trăiești cu chestia asta. Te obișnuiești că așa s-a întâmplat și trăiești cu asta până la capăt. De trecut peste, chiar nu poți să treci peste așa ceva, când pleacă de lângă tine una dintre cele mai importante persoane din viața ta”, a spus Andi Țolea.

Mama tânărului era din județul Satu Mare, unde a profesat ca medic stomatolog. Ea i-a insuflat lui Andi dragostea față de muzică, dorindu-și să îl vadă într-o zi pe scena de la Vocea României, însă nu a mai apucat momentul.

„Părinții mei m-au ajutat foarte mult prin susținerea lor absolută, pentru a-mi pune în evidență talentul, pentru a munci la talentul meu. Din păcate, acum a rămas doar tata, dar cred că undeva de sus mă sprijină mama”, a mai spus Andi Țolea.

Bunicii tânărului au lucrat în învățământ, în municipiul Satu Mare, însă după pensionare, aceștia s-au mutat în comuna Potău, acolo unde Andi merge cu drag în fiecare vacanță, au aflat reporterii PortalSM de la bunica tânărului.

Tânărul s-a născut la Arad, dar apoi s-a mutat în București, iar încă de la vârsta de 8 ani, Andi Tolea este acum elev la Colegiul Național Aurel Vlaicu. Vrea să urmeze Conservatorul și Psihologia.

Andi Țolea face parte din echipa lui Smiley, iar astăzi a cântat în prima din cele trei semi-finale LIVE în care fiecare antrenor își va prezenta cei trei concurenți pe care i-a ales până în această etapă a competiției, urmând ca publicul să își poată susține favoriții.

Începând cu acest prim LIVE, din această seară, de la ora 20:00, antrenorii nu mai pot alege cine să meargă mai departe, iar destinul concurenților la ”Vocea României” stă numai în mâinile publicului, care își poate vota favoriții prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus) sau online, pe vocearomaniei.protv.ro.

Toți semifinaliștii vor urca pe scena ”Vocea României” astăzi, dar și pe 13 decembrie pentru a demonstra cine merită să ajungă în marea finală din data de 20 decembrie. Cei care au ajuns până în această fază a show-ului sunt Elena Ilie, Renee Santana, Andi Țolea, Amanda Aprotosoaei, Jasmina Răsădean, Bogdan Dumitraș, Gabriel Bîscoveanu, Mădălina Lefter, Dragoș Moldovan, Oana și Răzvan Ailoae, Elena Bozian și Adriana Simionescu.

VOTEZĂ Andi Țolea —-> AICI

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook.

 

3 comentarii

  1. Maria Răspunde

    Mama lui este din Arad! La fel si tatal lui si fratele tatalui lui! Mi-a fost medic stomatolog acum multi ani!

  2. MARIA DOMNICA APAN Răspunde

    Mama lui Andrei este din SATU MARE. A urmat Facultatea de stomatologie in Arad si s-a casatorit in Arad . Andrei s-a nascut in Arad dar este pe jumatate satmarean. O zi frumoasa, tuturor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.