Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

SENTINȚĂ. Opt ani de închisoare pentru bărbatul din Satu Mare ce a ucis trei oameni

Tânărul, în vârstă de 33 de ani, din Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, a primit opt ani de închisoare, după ce a omorât trei oameni, două femei și un copil, în timp ce conducea băut în județul Constanța, în noiembrie, anul trecut. Decizia Curții de Apel Constanța a decis, ieri, că pedeapsa cu opt ani de închisoare este definitivă. 

Judecătoria Constanța a decis condamnarea inculpatului la șapte ani de închisoare pentru ucidere din culpă, la pedeapsa de șapte ani de închisoare, la un an de închisoare pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, la pedeapsa de un an de închisoare și alți doi ani de detenție pentru părăsirea locului accidentului. În final, magistrații au decis contopirea celor trei pedepse cu închisoare, aplincându-i inculpatului pedeapsa cea mai grea, de șapte ani de închisoare la care se adaugă sporul de un an de închisoare.

În final, inculpatul s-a ales cu pedeapsa de opt ani de închisoare.

Cum s-a petrecut accidentul

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a condus băut mașina dinspre Kogălniceanu spre Ovidiu, lângă Constanța, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului marca Mercedes, a intrat pe contrasens şi a izbit violent un auto marca Hyundai.

Două femei, în vârstă de 31 de ani şi 61 de ani, aflate în Hyundai au murit, pe loc, iar o fetiţă a fost declarată decedată după zeci de minute de resuscitare. Un bărbat de 44 de ani a fost transportat la spital cu fractură.

Cele trei persoane de sex feminin decedate erau rude: fiica, mama (din Constanţa) şi bunica (din Tulcea).

Şoferul din Negreşti Oaş a încercat să fugă după producerea accidentului, dar a fost prins de un poliţist şi un militar aflat în timpul liber.

14 comentarii

  1. bla Răspunde

    8 ani sau 8 ani cu suspendare? ca nu e tot una pentru 3 omoruri ca la popice

  2. ......... Răspunde

    pt fiecare scapat ieftin

  3. Serban Huidu Răspunde

    Sarakule, vezi dak n-ai bani de-un avocat bun …
    Poate scapai basma curata daca te inscriai in psd!

  4. cetatean Răspunde

    In max 5 ani il gasiti in trafic !

  5. Vlad Tepes Răspunde

    Vad ca nimeni nu are curajul sa condamne justitia.
    Justitia , mai exact ” puterea judecatoreasca” este una din puterile Statului, scapata de sub control.
    Independenta justitiei nu inseamna lasarea acesteia sa zburde cum vrea.
    Parlamentul nu a fost in stare sa adopte , inca , legea raspunderii megistratilor.
    Acest judecator ar trebui cercetat de CSM si pus la punct.

    • Teo Răspunde

      Exact. Subscriu, iar acum desființăm și singura comisie care avea puterea să îi verifice și demaște pe acești demiurgi de carton.

    • Sunt cine Sunt! Răspunde

      Pacat ca nu exista Dumnezeu!!!Daca ar exista,atunci acest Rahat de Judecator mânjit ar trebui la anul sa moara in cancer la prostata,nevasta sa in cancer la col uterin cu dubla metastaza la sâni,iar copii in Glioblastom,dar nu faza 4 terminala,ci faza 5 gata terminata!Pacat ca acest lucru nu se va intimpla din pacate!

  6. GB Răspunde

    În situații de acest gen ar trebui modificată legislația, ai băut sau ai “tras pe nas” nu mai e ucidere din culpă ci omor. Iar la omor ai omorât un om=25 ani+ cumul aritmetic=75 ani, fără cerere de eliberare condiționată! Cam așa ar suna o sentință justă și echitabilă pentru familia victimelor și pentru societate.

    • Vlad Tepes Răspunde

      Corect.
      Daca ai baut, la stabilirea pedepsei ar trebui sa acorde circumstante agravante.
      Nu e ca si cind ai condus regulamentar dar nenorocul te-a prins.
      Aici ti-ai facut-o cu mina ta.
      Judecatorul i-a acordat circumstante atenuante.
      Parerea mea ca…motivat !

    • cârcotaş Răspunde

      Omor cu premeditare ar trebui să fie încadrarea juridică. Numai că legi aşa aspre nu se vor da în România pt. că legiutorii înşişi calcă strâmb. Ar trebui, totuşi, date asemenea legi pt. că nimic nu e mai important decât viaţa.

    • y Răspunde

      a scapat usor ,fata de colegul lui de zona folclorica care spargea bancomate in indonezia si a fost impuscat
      ( pardon ..lucra din greu in construcii )

    • Sunt Cine Sunt! Răspunde

      Din pacate asta la noi nu va fi niciodata!Cu asemenea judecatori si avocati mânjiti!Pacat ca nu exista Dumnezeu!La fel cum nu exista nici Isus Hristos!Daca ar exista sau ar fi existat vreodata,asemena judecatori si avocati mânjitit ar trebui sa fie demult demult la 2 metri adâncime!

      • cârcotaş Răspunde

        De unde ştii tu că nu există Dumnezeu? Văd că tema comentariului tău e axată pe acest lucru, pt. că îl repeţi. Ai o problemă pe care trebuie să ţi-o clarifici în această privinţă( cea a preocupării). Nu-ţi fă griji, la 2 m sub pământ sunt o grămadă de oameni buni şi o să ajungem acolo toţi. Este cea mai mare pedeapsă de care am auzit pt. omor din culpă. Pe unii închisoarea îi schimbă, pe alţii nu. Pe mine mă deranjează că nu există sancţiuni preventive serioase pt. comportament în trafic şi consum de alcol la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.