Ultima actualizare: azi, 13:22
Locale

Crucea Roșie dotează nouă școli din județul Satu Mare cu boilere performante

Crucea Roșie Romana și Ariston Thermo România au donat în ultimii doi ani peste o mie de echipamente de încălzire a apei către 620 de instituții de învățământ, cămine de bătrâni și centre medicale din țară, oferind acces la apă caldă pentru 112.000 de persoane. În acest an, Crucea Roșie va dota mai multe școli din județul Satu Mare cu boilere performante.

Crucea Roșie continuă și în acest an misiunea de a aduce confortul chiar și acolo unde acesta pare foarte greu de atins. Filialele Crucii Roșii Române au donat anul acesta peste 644 de boilere electrice de ultimă generație către 371 de instituții din întreaga țară, de care vor beneficia peste 80.000 de copii și vârstnici. Filiala Satu Mare a primit un număr de 27 de boilere pentru 9 școli din județ, iar acestea vor fi înmânate mâine, marți, 3 decembrie, la sediul Crucii Roșii Filiala Satu Mare directorilor din școlile selectate.

Campania este susținută de unele dintre cele mai cunoscute personalități din lumea sportivă și media, precum Elisabeta Lipă, Andrei Roșu, Alex Găvan, Adela Popescu și Cabral Ibacka.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.