Ultima actualizare: azi, 21:15

Locale

FOTO. Cei trei copilași orfani de mamă au primit cu emoții vizita Moșului. Au nevoie de ajutorul nostru

Cei trei copilași din Vetiș rămași orfani de mamă au primit cu emoții vizita Moșului. Micuții cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani sunt crescuți de tatăl lor care muncește cu ziua și au nevoie de ajutorul nostru, mai ales acum, în plină iarnă.

Copilașii trăiesc în condiții grele, fiind îngrijiți doar de tatăl care muncește cu ziua. Toți patru locuiesc într-o singură cameră și au nevoie mai mult ca oricând de ajutorul nostru. Micuții au primit ieri cu emoții vizita Moșului. Au primit fel și fel de cadouri, însă mai au nevoie de multe lucruri importante.

,,Tocmai am fost la Vetiș. Aceste 4 suflete, dorm într-o casă care pica pe ei, în același pat. Au primit frigider, aragaz, mașină de spălat automată, dar apă nu au în casă. Toaleta nici nu știu unde e prin fundul curții. Camera este pe jumătate plina cu saci de haine, jucării, mâncare, toate din donații. Iarna asta sunt asigurați. Nu vă pot descrie în cuvinte ce sentimente mă încearcă! Nici bucuria acestor copilași nu cred că poate fi descrisă! Pentru toate acestea va mulțumesc!”, a spus una dintre inițiatoarele acțiunii de ajutorare.

Cei ce doresc să doneze pentru familie sau să afle mai multe informații, sunt rugați să ia legătura cu inițiatoarele campaniei:

Szilvia Balla – 0748893545
Csiki Ribana – 0753813219

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.