Ultima actualizare: azi, 19:32

Publicitate

Hotel CORAL Satu Mare – locul ideal pentru cazare, evenimente festive sau întâlniri de afaceri

Hotel CORAL Satu Mare – locul ideal pentru cazare, evenimente festive sau întâlniri de afaceri. Fie că vă aflați în trecere sau în călătorii pe meleagurile sătmărene și doriți să vă odihniți, la ieșire din municipiul Satu Mare veți găsi un loc ideal pentru relaxare, dar și un popas pentru a servi o mâncare românească autentică.

Situat la doi pași de Vama Petea, la granița cu Ungaria, Hotel Coral Satu Mare este pregătit să vă pună la dispoziție confort și servicii de cazare de cea mai bună calitate, la cele mai mici prețuri din zonă.

Toți drumeții sau oamenii de afaceri care tranzitează municipiul Satu Mare pe DN19A, intră în țară sau ies din România prin Vama Petea, sunt așteptați cu mult drag și ospitalitate să devină oaspeții complexului.

Hotel Coral este un loc ideal pentru momente relaxante de odihnă, întâlniri de afaceri ori evenimente festive. Mai mult decât atât, cu o capacitate de 270 de locuri, restaurantul poate găzdui o sumedenie de evenimente corporatiste sau private, de la nunți, botezuri, banchete sau zile de naștere, până la inaugurări, lansări de produse, team building ori conferințe.

Hotel Coral Satu Mare – cazare ideală la prețuri accesibile. Hotelul oferă cazare ieftină, este dotat cu camere în regim de single, double twin și matrimonial, triple și apartament.

Camerele reflectă combinația de eleganță și modernism, oferind confortul dorit de oaspeți. Cele mai apreciate dotări ale hotelului:

✓Camere izolate fonic, cu aer condiționat și încălzire centrală

✓Servicii de cazare la un raport calitate preț excelent

✓Wi-Fi gratuit în întregul complex

✓Lift – ascensor pentru persoane

✓Restaurant & Bar

✓Recepţie non-stop

✓Grădină de vară

✓Se acceptă animale de companie

✓Parcare privată gratuită în curtea interioară a hotelului.

Specificul restaurantului Coral este bucătăria românească și internațională fiind în același timp și un loc unde clienții hotelului pot servi dimineața micul dejun. Pentru oaspeții hotelului, care doresc să savureze prânzul sau cina în restaurantul rafinat „a la carte”, există o gamă variată de preparate culinare din bucătăria românească și internațională, răsfăţul culinar fiind asigurat.

Ambianța și atmosfera de Complex Coral sunt unice, deoarece serviciile de cazare și ale restaurantului sunt oferite cu plăcere, dăruire și competență.

Așadar, dacă vreți să faceți cunoștință cu un loc liniștitor și energizant în același timp și doriți să vă cazați, să gustați preparate tradiționale delicioase ori să organizați un eveniment de neuitat, nu ezitați să vă opriți la Coral, complexul care vă pune la dispoziție o atmosfera primitoare și confortabilă, precum și o echipă prietenoasă și extrem de bine pregătită.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre facilități, servicii, prețuri sau doriți să faceți o rezervare, vă rugăm să ne contactați:

Telefon:

(004) 0261.758.761

(004) 0751.101.103

Email: office[at]complexcoral.ro

Website: Hotel Coral Satu Mare>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.