Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO. Fetiţele pădurarului ucis la datorie primesc pensie de urmaș: 340 de lei!

Fetiţele pădurarului ucis primesc o pensie de 340 de lei/lună. Potrivit jurnaliştilor de la directmm.ro, pădurarul ucis la datorie, în județul Maramureș, a lăsat în urma lui trei fetițe, două gemene în vârstă de un an și două luni, și o fetiță în vârstă de 5 ani. El avea doar 30 de ani și a murit în timp ce încerca să ape pădurile de hoți. Criminalii încă nu au fost prinși.

“Acum, în casa familiei Pop sunt doar persoane de sex feminin: cele trei fetițe, mama lor Anamaria și bunica dinspre tată, Lenuța. Pe ele au rămas toate: de la treburile curente ale casei, la terminarea ei. Peste zi stau Acum stau cu fetițele în ceea ce a fost gândit a fi beci, fiindcă a fost prima cameră terminată și aici e bucătăria. La etaj, dormitoarele fetițelor au doar pereți și încă așteaptă să fie amenajate. Casa care are nevoie de finisaje), la creșterea fetițelor și achitarea creditelor contractate. Trei la număr. Pe două le-au achitat din donațiile primite. Vedeți, în buna tradiție de la țară – prima lor grijă e să scape de datorii. Fără donații nu ar fi fost posibil. Anamaria e în concediu pentru creșterea copiilor. După drama din octombrie, nu vede cum s-ar putea întoarce la serviciu, trebuie să stea acasă să-și crească fiicele. Da, statul i-a dat pensie de urmaș. Tocmai a primit decizia: pe ea scrie 340 lei pe lună pentru fiecare mogâldeață; atâta a ieșit din calcul. Dar au primit asigurări că, totuși, suma va fi cea aferentă pensiei minime în plată (în jur de 700 lei). Anamaria e demnă. Nu cere ajutor. O fac alții pentru ea”, scriu jurnaliştii de la directmm.ro.

Fetiţele pădurarului ucis – Reamintim şi noi contul în care se pot face donații

RO76 BTRL RON CRT 0473 823 501,

deschis la  Banca Transilvania – Sucursala Târgu Lăpuș,

Nume: Pop Anamaria

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să urmăriți și pagina de Facebook.

2 comentarii

  1. Pixulescu Răspunde

    Asta-i tragedie, nu jegosul ăla de oșan prost împușcat în Indonezia!
    Aici nu zice nimeni că bine au făcut că l-au împușcat, că ei doar furau niște lemne?!?
    Să-i f-t în gură pe toți proștii din țară care apără infractorii! I-aș executa pe toți!

    Acele fetițe nu-și vor mai aminti de mângâierea tatălui lor din cauza unor derbedei care au fost deranjați de un OM care doar își făcea treaba! Asta este adevărata tragedie națională, că mor oameni nevinovați, dar noi le plângem de milă infractorilor!
    Haideți oameni buni, acum în prag de sărbători să ajutăm această familie năpăstuită! Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!

  2. cetatean Răspunde

    Da. o tragedie! Sunt atâția oameni generoși, atâți oameni care au bani. Sperăm că vor ajuta această familie. Dar nu e suficient doar de sărbători!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.