Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Povestea bărbatului ce doarme de un an într-o staţie de autobuz din Satu Mare

Un bărbat doarme de aproximativ un an de zile într-o staţie de autobuz din municipiul Satu Mare. Bărbatul are circa 50 de ani şi îşi duce veacul în staţia de autobuz de pe bulevardul Henri Coandă, de lângă Electrolux. Omul este retras, nu doreşte să deranjeze, nu vrea să fie deranjat, şi doreşte un singur lucru, să fie lăsat în pace.

Autorităţile au încercat de mai multe ori să îl ajute, au luat legătura cu el, dar a refuzat ajutorul. Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei au fost de mai multe ori la el să îl întrebe cu ce pot să îl ajute, dar el a refuzat de fiecare dată ajutorul.

El spune că are fraţi în localitatea Ruşeni şi că nu locuieşte în staţie, doar mai vine din când în când în oraş, şi atunci se odihneşte în staţia de autobuz. De fiecare dată, însă, el este văzut în acelaşi loc. De mai bine de un an, în fiecare zi, este văzut dormind pe bancă. Nimeni nu înţelege de ce a ales acest loc.

Universul, acasă

Mai multe femei care lucrează ca vânzătoare la magazinele din zonă îl mai ajută cu mâncare. Și alți sătmăreni încearcă să îl ajute. Uneori acceptă ajutorul, alteori nu. Când primește bani își cumpără sucuri și mâncare, nu consumă alcool. Recent, i s-a oferit un sac de dormit, dar l-a refuzat şi pe acesta. A acceptat, însă, nişte haine mai groase.

Bărbatul a refuzat să fie dus la Adăpostul de noapte, dar și să fie internat la un centru. Nefiind supus unei expertize, autorităţile nu pot să facă nimic, doar să îl invite în continuare la adăpostul de noapte.

Cei care au stat de vorbă cu el spun că bărbatul nu pare grav bolnav, el spunând doar că nu are nevoie de nimic, că se hrăneşte şi trăieşte din univers. El pare un om coerent, nu cerşeşte, nu încurcă pe nimeni, vrea doar să stea acolo.

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook.

13 comentarii

  1. Marin Răspunde

    Femeile l-au adus în halul ăsta!

  2. Om Răspunde

    Totul pe lumea asta depinde de femei.

  3. 007 Răspunde

    Om,asa este , uite 13 situatii care iti dau dreptate.(sa mai si radem)

    1. Femeile pot fi promovate pe criterii gen sini, coapse, fund, buze. Barbatii trebuie sa aiba studii, experienta, competenta.

    2. In caz de dezastre, catastrofe naturale, naufragii, femeile si copiii sint salvati primii. Barbatii intotdeauna la urma.

    3. Daca doua femei se imbratiseaza, se tin de mina, se saruta, stau impreuna, etc, inseamna ca sint prietene. Daca doi barbati fac asta, sint poponari.

    4. Daca o femeie nu se descurca cu banii, inseamna ca are o problema financiara. Daca un barbat nu se descurca cu banii, el este un incapabil, un ratat, un neispravit.

    5. Daca o femeie face nazuri, este capricioasa, cu toane, nu stie ce vrea, isi exprima liber emotiile, se destainuie, inseamna ca e ‚feminina’. Daca un barbat face asta, inseamna ca e imatur, slab, efeminat.

    6. Femeile au dreptul sa manince gratis la restaurant, sa intre gratis in cluburi, etc. Barbatul plateste intotdeauna.

    7. Daca o femeie singura nu face sex, este o femeie cinstita. Daca un barbat singur nu face sex, nu este barbat.

    8. Daca vrea sa faca sex, femeia trebuie sa aleaga. Daca un barbat vrea sex, el trebuie sa cucereasca (sau sa plateasca).

    9. Daca o femeie nu satisface sexual un barbat, nu conteaza, el este oricum multumit. Daca un barbat nu satisface sexual o femeie, el este impotent.

    10. Daca o femeie naste, este sfinta. Barbatul ajunge sfint cind e rastignit pe cruce, etc.

    11. Barbatul trebuie sa fie tot timpul amabil, politicos, atent cu femeile. Ele nu au nici o obligatie in acest sens fata de barbati.
    12. Femeile sint numite ‚sexul frumos’. Barbatii, nu !
    13. Un barbat, daca are o problema, trebuie s-o rezolve (ca de-aia e barbat). Femeia trebuie sa gaseasca alt…barbat.
    P.S.Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare !

  4. Ligia Răspunde

    Bună, recent am făcut școala de șofer și îl vedeam în fiecare dimineață acolo, dacă dorește sa fie ajutat e ok dacă nu lăsați-l în pace, poate are nevoie de timp de gândire

  5. Yury Răspunde

    Pe cine mama drecu interezeaza ca ai făcut școală de șoferi, Ligia cretina mica ce ești!

  6. Marin Răspunde

    Ligia, mai bine nu făceai școala de șoferi!

  7. Zeus Răspunde

    @Ligia acum ca ai scoala de soferi, du’te draga si apuca’te de supt intens, da de prinzi pe unu sa iti cumpere si tie un BMW, sa iti pui niste botox, ca oricum e la moda prin SM si esti rezolvata.

  8. Vai de voi Răspunde

    Cei cu retardatii astia frate in comment-uri!?!
    Voi nu sti-ti vorbi decat ca birjarii?
    Va mai trebe o scoala ca sa invatati sa vorbiti ca oamenii ?
    Frate daca am ajuns sa trimitem pe cineva la supt de carnat si botox pentru ca si-o luat permisu nici nu vreau sa-mi imaginez ce oameni buni sunteti. Aveti feromoni in loc de neuroni sau ce?
    Cand va deschideti gura cred ca vad cum va iese materia moarta si ultimi doi neuroni?

  9. Garuboz Răspunde

    Doamne ce cretini !Da cu ce va gresit Ligia?Ce nemernici!

  10. Marin Răspunde

    A greșit că iese în trafic și, cu ochii după boschetari, pune în pericol siguranța pietonilor, acum ai priceput gay?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.