Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

FOTO. McDonald’s Satu Mare se deschide mâine! Primele imagini din interior

McDonald’s Satu Mare se deschide mâine dimineață, la ora 10, 00. Lucrările la restaurant au ajuns la final. Atât în interiorul, cât și înafara restauranului, sunt afișate panouri cu meniul ce urmează să fie servit, dar și cu prețurile produselor.  

În magazine sunt amenajate mesele, scaunele și spațiul de servire, iar în exterior există un spațiu de joacă pentru copii, plus mese și scaune pentru a putea servi mâncarea afară.

McDonald’s va deschide în municipiul Satu Mare mâine dimineață, cu o întârziere de câteva zile, dat fiind faptul că deschiderea oficială era anunțată pentru data de 24 decembrie. Lucrările nu au fost finalizate la timp, astfel s-a deschis amânarea deschiderii.

Noul restaurant McDonald’s este unul de tip Drive Thru și este construit în parcarea Kaufland de pe drumul Careiului, chiar în vecinătatea mall-ului Satu Mare Shopping City, construit de cei de la NEPI Rockastle.

24 comentarii

  1. Altu Răspunde

    No,amu putem muri liniștiți, visul nostru de o viață s-a îndeplinit. Avem mall,KFC,McD,ce ne mai putem dori? Bine ,mai sunt unii
    ,prosti, care doresc poduri,drumuri, parcări, spitale moderne, siguranță pe străzi, învățământ de calitate și alte nimicuri din astea dar ăia sunt puțini. Noi românii mațul să-l avem plin ,apoi să vină și apocalipsa .

    • y Răspunde

      @Altu. Taco Bell nu avem. Aaa, ăia încă nici nu au intrat la noi în țară? Nașpa. Îți dai seama ce bine ne va fi de acum încolo! Satu Mare raiul pe Pământ! Totul băgat exact în mijlocul orașului ca nu cumva să ai ocazia să pierzi ceva! Tot orașul e blocat dar nu-i problemă. Nu tot poduri, drumuri, spații verzi și alte lucruri inutile. Acum poți merge la shopping cu copil cu tot și să tot cumperi toate minunățiile capitaliste. Doar asta am vrut la Revoluție, nu? Într-o zi papi toți banii după care rabzi 29. Faci ca și derbedeii cu volan pe dreapta care vin acasă, bagă benzină de 10 lei ca să poată face trei drifturi în centru și o poză selfie.
      Dar ai fost la MALL și la Mc!!! Cine mai e ca tine? Important e că acum chiar ne putem îmbuiba cu mâncare de plastic. Zici ceva de apocalipsă? Păi avem material. Avem mațele pline și la o adică ne kkm și pe ea! Victoria e a noastră! Bolnavi cronici din toate țările, uniți-vă!

      • Altu Răspunde

        A,am uitat ceva. Îi propun lui Gabor să facă Drumul Careiului pietonal, că oricum este impracticabil cu mașina.

        • y Răspunde

          @Altu, ?. Eu nu cred că s-a gândit bine cineva când au îngrămădit toate magazinele astea mici și mari acolo. Una este lenea dar când aprobi așa ceva te gândești și la efecte. Uite, dacă toată șandramaua asta de mall și restul se punea pe Blaga unde a vrut inițial să construiască Carrefour alta era treaba. Poți să te extinzi cât vrei și nu încurci chiar așa circulația pentru că nu este chiar direct la șosea. Dar asta presupune viziune și mai ales serviciu de urbanism competent.

          • matroz

            Dar cine a spus ca a gandit?Stiti ceva despre planuri urbaniste ?

  2. Ionica Răspunde

    Asta ne mai trebe…..Si asa suntem cel mai bolnav judet din Romania

  3. opk Răspunde

    La shaorma si pizza nu o comentat nimeni ca e de plastic . Sa zici ca MC’ul e de plastic… esti departe nene. E la fel ca salamu si parizeru pe care-l mananci cu pofta si knor’ul pe care-l pui sa-ti dea gust , dulciurile ce le bagi in fiecare seara, alcoolu ala care nu o pupat struguri si tu zici ca e sanatate curata, fructele pe care le manci cu pesticide si tot felu, suplimentele care le iei dupa ureche . Da nu!!! MC e plastic ! Propaganda comunista. Nu te pune nimeni sa fi consumator in lumea asta capitalista. In schimb, pe vremea lu Ceasca ai fi vrut si tu o banana, da primeai doar de Craciun, daca aveai “ochi albastrii” (comunistii stiu de ce) . Eu nu umblu la mall si toate cele, aia nu inseamna ca oamenii nu au dreptul . E democratie, asa ca , daca nu va convine, plecati in Coreea de Nord, pana nu intra si acolo capitalismu asta care va omoara cu zilele 😉

    • ... Răspunde

      La tine nu se aprinde beculețul în cap când afli că chifla din hamburger folosit de ei are valabilitate 6 luni? Tu ai văzut pâine care nu se strică 6 luni? Numai sănătate nu e. Măcar celelalte fast-food-uri folosesc chiflă de la brutării locale. Pastila de carne folosită idem, adusă gata făcută undeva în lume. Cine știe câți ani are și ce conține? Crezi că verifică cineva?

      • opk Răspunde

        Sunt chifle cu termen mai mulg de valabilitate. Dar , ca fapt divers, dupa ce o sa ti tu o chifla de la MC 6 luni si nu se strica, revin-o cu un comentariu (daca nu o sa faci toxiinfectie alimentara sau ceva) . Altu vine cu bashini ca tine, ca e de plastic, sau ca nu se strica. Ia lasa hamburgeru cateva zile in bucatarie si vezi de se strica sau nu. Ai auzit din zvonurile antiMC. Exact ca la coca cola… Coca cola e rau , dar Fruti fresh e sanatate curata!!! Fruti fresh e de zeci de ori mai cancerigen. La fel si multe alte produse care le inghiti tu. Si zici de MC de parca ai experimentat tu vreodata sa vezi cand se strica . Sau ai fost la vre-un laborator sa verifice carnea daca e mai toxica ca salamu tau? Pana atunci , vorbe goale!!!

        • ... Răspunde

          Deșteptul satului, da, am experimentat și nu se strică. Și nu beau nici mizeria de Frutti chestie ce spui tu acolo. E mâncare de plastic ca toate fast-food-urile numai că McDonalds duce la culmi nebănuite această performanță. Nici chifla, nici carnea nu este de aici, adus de peste mări și țări. Ci e știe ce conține și de când este. Pe chiflă scrie termen 6 luni. O pâine normală nu are cum să țină atât sub nici o formă. Poftă bună, du-te zilnic și mănâncă acolo iar după un timp mai vorbim. Treaba ta. Dar să faci un McDonalds exact acolo că nu ai cum s-o ocolești este inconștiență criminală din partea unora. Primarul se și mândrește pe facebookul lui că mamă-mamă ce a realizat … EL … iarăși! Îți dai seama ce dezvoltare! Avem și McDonals! În loc să promoveze mișcarea și viața sănătoasă! Parcă are două fete mici. Apropo, mai nou nu merge deloc cu bițigli. Probabil la anul, în campanie. Mă încearcă o scârbă de nu numai.
          Aș putea să-ți povestesc și despre citrice sau roșii uitate care nici după 3 luni în plin sezonul lor nu s-au stricat ci s-au pietrificat la propriu! Ai grijă măi omule ce mănânci! Și Lucuț se mândrea cu ce sănătoase produse face el. Acum e bolnav și nu știe cum s-o scoată la capăt cu toți banii lui pentru că nu prea poate. Dar e treaba ta. Unii spun că dacă nu-ți place Mc să nici nu mergi acolo. Da, așa este. Dar ia explică asta la zecile de mii de oameni care merg la shopping zilnic cu copilul de brațe! Una este să poți alegeâ alta este să promovezi. Tu promovezi. Probabil pe bani sau ai interese directe.

        • a* Răspunde

          @Opk, citește ce scrie pe ambalajul unei chiflei înainte de a comenta. Scrie “termen de valabilitate 6 luni” !!! Astfel de chifle tip McDonalds găsești în supermarketuri la raionul de pâine. Cu cititul cum stai???

          • opk

            Acuma va legati de chifla de la mc-donalds. Sa nu mancati Haios ca nu mi-i s-a stricat de 5 zile! Pao Au Laite la fel , baloteaza copii asa ceva cu lapte de numa. Nu e paine, e chifla. Si asa vb de ea de parca ar fi singuru produs alimentar din lumea asta care nu e natural sau ca se strica peste 6 luni. Va legati de o chifla! Plus ca nu conteaza daca se strica in 6 luni, atata timp cat ceea ce manci tu e la fel de toxic, indiferent cand se strica. Alimentara din care cumparati e la fel. 80% din produse sunt ultra cancerigene, restu doar semi! Si mai … sunt desteptu satului esti tu cu siguranta, eu macar am facut 8 ani de Bio – Chimie ! Ca fapt divers, cineva din familia mea controleaza carne in oras la un laborator, pentru trichinela si alte cele. Asa ca hai sictir cu povestile tale. Nu sti ce insemna carne sau chifla, abtinete. Te-a platit ceva pizerie sa faci anti reclama la Fast food ? NU! Ti-a spalat mass media capu cu plasticele lor. E rea mancarea la MC, la fel de rea ca tot ceea ce mananci tu de la alimentara. PUNCT!

  4. Hatz Răspunde

    Unii tot vorbesc de mancarea proasta de la anumite restaurante/fast food , ca sunt periculoase ,etc. Sa stiti ca bolile degenerative(in cazul nostru cancerul) doar in jur de 40% se atribuie alimentatie nesanatoase..restul 60% stil de viata,mediului,genetica sau apar la bătrâneţe din cauza uzurii inevitabile a organismului.
    Fiind vorba de lucruri daunoase in SM ,eu as arata cu degetul mai mult spre acoperisurile de pe blocuri/cladiri care multe ,foarte multe is din azbociment. Si azbestul e mai nociv ca un big mac. ?

    • ... Răspunde

      Nu știu de unde ai scos cifra asta, probabil ai estimat, dar 40% pentru tine nu este de ajuns???? Este enorm. Și așa stăm foarte-foarte prost la sănătate.
      Pe toți care ignoră și spun că nu este chiar așa de rău îi spun un singur lucru. Mergeți într-o carmangerie și vedeți cum se fac produsele pe care le mâncați. Arome de fel și fel, tratate cât mai puțin și cât mai rapid să iasă banul la patron. Apoi cârnatul “afumat” se strică în frigider după câteva zile?! De curiozitate știți ce este praful de coșenilă și la ce se folosește? Sau că în pâine se bagă carbonat de calciu cu saci întregi?

    • Katz Răspunde

      Dar măcar azbestul nu-l băgăm benevol în mațe și mai și plătim pe deasupra! Normal că nu ți-e foame că s-a umflat plasticul în mațe.? Este trist ce spui de azbest și țara e plină de plăci folosite în construcții și nu numai. Iar autoritățile dorm în papuci sau dau din umeri.?? Ca de obicei.?????

    • Hatz Răspunde

      Nu este estimat de mine,sunt studii facute de multe centre oncologice de peste hotare.
      Infine,tu vorbesti de cum e procesata carnea,cum e colorata(macar cosenila nu e chimical) ,ce baga in paine etc.. este foarte adevarat… dar ce vreau sa zic este ca,nu doar McD face mancare nesanatoasa,McD afecteaza minim sanatatea satmarenilor.In timp ce pt alimentatie decid eu ce bag la stomac, azbestul il respir involuntar.

  5. ... Răspunde

    @opk, încă un lucru. În Sătmar nu e laborator care să facă astfel de analize de carne. Iar dacă duci carnea în altă parte laboratorul imediat telefonează la Mc că au primit un eșantion pentru analiză. Oare de ce?

    • opk Răspunde

      Sunt laboratoare in Satu Mare. Depinde ce vrei sa verifici . Intr-un laborator nu poti verifica orice numa asa. Un laborator care sa iti verifice tie toate poftele costa multi bani . E ca si astia cu apa. Lumea zice ca merge sa verifice apa. Dar ce verifica? Din ce punt de vedere? Fizic, chimic, microbiologic? Vrei sa sti daca contine plastic? Nu ai nevoie de laborator. Hai la mine , am eu microscop biologic (nu jucarie) si merge si pentru asa ceva . Dar te asigur, nu contine plastic. Asa ca nu mai mintiti lumea pe fatza! Daca zic ca nu ai dreptate , vi dupa aia ca nu expira chifla. Ok, repet, nu e bun , la fel ca restu ce balotezi .

  6. y Răspunde

    @Matroz, am curajul să spun că eu cam știu. Dar cei care au aprobat ar trebui să fie doctori față de mine în acest domeniu. Pentru asta sunt plătiți. Pe lângă faptul că din punct de vedere al arhitecturii tot mallul arată ca naiba, nu se încadrează în “peisajul urban existent” mai am semne de întrebare privitoare la comisia de circulație și avizul PSI. Dacă se întâmplă ceva serios cum evacuezi zona? La circulație sunt lămurit, nu am iluzii, doar se vede ce ne-au inundat în ultimii ani cu sensuri giratorii temporar-definitive și atât. Acum de când cu McDonalds nici atât nu mai poți circula pe Careiului. Mulți spun că nici la Kaufland (eu nu frecventez acel magazin) nu mai pot intra pentru că nu mai găsesc locuri de parcare plus încurcă traficul. Iarăși prima dată aprobăm ceva după care încercăm să dregem busuiocul. McDonalds era infinit mai bine amplasat în fața blocurilor de 10 etaje de la Burdea.
    Apropo, este în parlament o propunere ca toate magazinele cu suprafață mai mare de 400 mp să se construiască obligatoriu la marginea orașului. Noi nu, băgăm în centru.

  7. a* Răspunde

    @opk, nu ma lua asa ca sunt farmacist. Iar trichinella e una iar ce spun eu e altceva. Procentul de nesanatos in magazine e mai degraba 90%. Ce-ti spune tie procent de carne 10% in parizer? Restul cred ca iti dai seama si tu. Nu ma plateste nici o pizzerie din simplul fapt ca nu frecventez astfel de “restaurante”. Absolut deloc. Daca vreau pizza o facem acasa, exclusiv. Repet, pentru mizeriile din produsele alimentare nu gasesti laborator acreditat in oras. Iar apa contine particule de microplastic care au fost detectate inclusiv in pesti doar ca nu se face determinare din simplul motiv ca NU sunt incluse in normele de potabilitate indicatorii de genul microplastice sau continutul de antibiotice. Nu ma lua asa ca stiu prea bine, chiar ieri am discutat asta cu vecinul care-i ceva stab la OGA. Daca stii ce e aia. E problema mare si nu prea este rezolvare. Pana la urma tot ce e in lantul trofic ajunge in matele noastre. Dar asta nu inseamna ca sa-i dam o mana de ajutor ca niste inconstienti. Una e ca poti alege, alta e sa ignori problema sau chiar sa promovezi.

    • opk Răspunde

      @a , dar si sa zica lumea ca e plastic, nu e anti-reclama? Au ajuns sa creada pe bune, ca acolo e plastic in forma de burger si fug toti la kebab , sau conserva de carne de porc care expira prin 2040 . Chiar in momentul asta face la TV reclama la un detergent pentru fructe… “fara ceara si pesticide pe fructe si legume” . Am ajuns sa spalam fructele cu detergenti speciali? Alte inventii , poate mai toxice ca pesticidele. Eu zic ca fiecare mananca de unde vrea/poate

  8. Hasan Răspunde

    05 01 2020!!!!
    Cunosc doua cazuri de diaree ambele fetite au mancat la mc donalds satu mare……
    Daca cineva mai are asemenea simptome……ar fii bine sa anunte ……
    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.