Ultima actualizare: ieri, 21:59

Naţionale

VIDEO. BMW înzăpezit pe drum închis circulației rutiere! Pompierii au dat la lopată două ore

BMW înzăpezit pe drum închis circulației rutiere! Pompierii au dat la lopată două ore. Jandarmii, pompierii și salvamontiștii din Dâmbovița au deszăpezit drumul din zona Piatra Arsă cu lopata pentru o mașină derapată. În mașină se aflau doi adulți și doi copii de 4, respectiv 11 ani.

Duminică după-amiază, jandarmii, salvamontiștii și pompierii din Dâmbovița au fost chemați să scoată din zăpadă o mașină care a derapat în zona Piatra Arsă. Mașina a derapat între Cabana Dichiu și Cabana Piatra Arsă, iar în autoturism erau doi adulți și doi copii.

Pentru deszăpezirea autoturismului, echipjale au dat zăpada la o parte cu lopețile.

„Vouă vi se pare normal ce vedeți? Să urci pe vremea asta pe Transbucegi, doar pentru că ai BMW, mi se pare inconștiență. Iar după ce ai rămas blocat între Dichiu și Piatra Arsă suni la 112 sa vină pompierii să dea la lopată câțiva km buni sa te scoată pe tine, că ești cetățean și ai drepturi. Și în timp ce pompierii dau la lopată, tu bei poate espresso, latte, că ai slugi care să muncească. Eu le-aș da unor astfel de inconștienți amenzi de sute de milioane, din care să plătim salariile fiecărui pompier plecat să-i dea lui la lopată. E o Românie plină de nesimțire maximă.

După ce au dat la lopată timp de 2 ore jumătate, mașina în care se aflau și doi copii de 4, respectiv 11 ani, a fost scoasă la drum practicabil. Locul unde a derapat mașina era intr-o zona INCHISA CIRCULAȚIEI RUTIERE PE TIMP DE IARNĂ”, a scris un bărbat pe Facebook.

Jandarmii montani recomandă turiștilor să se informeze în legătură cu starea vremii și să-și echipeze autoturismele, întucât la munte a nins abundent.

8 comentarii

  1. . Răspunde

    Oare daca era alta masina implicata mai faceati efortul sa o afisati pe site-ul asta de rht? Mai ales ca nu s-a intamplat in SM. Sunt si alte stiri nationale mult mai importante decat prostia unora……defapt alea nu aduc comentarii destule. (Daca tot se insista si pe stiri nationale fiind un site local)

  2. , Răspunde

    Ce-i bossulică, ai și tu bembeu? :))))

  3. . Răspunde

    Mi-as dori sa am un BMW ca ala, dar nu-mi permit mai mult decat un passat cu peste 300 km la bord ca tot romanu :-)))

  4. altu fără bmw Răspunde

    Permis reținut 90 de zile, pus să plătească intervenția cu vârf și îndesat și dosar pentru rele tratamente aplicate minorilor, doar le-a pus inconștientul viețile în pericol! Poate fi decăzut inclusiv și din drepturile părintești! Dacă se întâmplă asta m-aș mira dacă ar fi vreunul care să repete această grozăvie deșteaptă. Dar noi trăim în Românistan unde se dă foc la pacientă cu cancer în sala de operație ca să fie sigură treaba. Bineînțeles nici acolo nu va fi nimeni vinovat. De accidentul lui Chițoiu nici nu mai pomenesc.??

  5. M Răspunde

    Oare cati romani ar fi sprijinit acest lucru? Mie sincer nu imi convine ca din banii mei pompierii sa dea la lopata din cauza unui beemvist.

  6. elis Răspunde

    Salvatorii care au fost trimisi in urma apelului la 112 trebuia sa-i ajute doar sa iasa din masina si eventual sa-i duca pana la prima cabana sau statie de transport in comun spunandu-le sa vina la primavera dupa masina ,cand se topesc zapezile. Nu aveau nici o obligatie sa la scoata masina din zona inchisa circulatiei ,doar in cazul in care erau f.f. bine platiti si asta in afara orelor de serviciu. Sa aveti un An mai bun!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.