Ultima actualizare: azi, 11:11

Locale

FOTO. Persoanele fără locuință, îndrumate spre Adăpostul de Noapte

Echipa mobilă a Direcției de Asistență Socială Satu Mare a vizitat, în cursul zilei de ieri, trei zone în care locuiesc persoane fără adăpost. În zona gropii de gunoi, de pe strada Odoreului au fost identificate 6 persoane care locuiesc în barăci, iar în zona străzii Zefirului, sub stadion, au fost înregistrate de asemenea 6 persoane.

Toate persoanele identificate au fost informate şi îndrumate către serviciile Adăpostului de noapte sau alte servicii ale Direcției de Asistență Socială. Chiar dacă locuiesc în condiţii improprii, locuinţele au fost găsite curate. Una dintre nevoile identificate în zona stadionului, este cea de amplasare a unui container.

Activitatea Echipei mobile se desfăşoară săptămânal, având rolul de a identifica, informa şi îndruma spre serviciile abilitate, persoane fără adăpost sau aflate în riscul de a deveni fără adăpost, de pe raza municipiului Satu Mare. Rugăm locuitorii oraşului să ne contacteze sau să îndrume astfel de persoane către Adăpostul de noapte, în cazul în care le întâlnesc, transmit reprezentanții Direcției de Asistență Socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.