Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. Tupeu maxim! Un hoț a furat toate încasările dintr-un restaurant din centrul Sătmarului

Tupeu maxim! Un hoț a furat toate încasările dintr-un restaurant din centrul municipiului Satu Mare. În plină zi, acesta a intrat în local, s-a ascuns după tejghea și a furat toți banii din casa de marcat.

Totul s-a întâmplat în această dimineață, vineri, 6 decembrie, în jurul orei 9.00, într-un restaurant situat în Centrul Vechi al municipiului Satu Mare. Imediat după ce a furat banii, hoțul s-a făcut nevăzut, însă ce nu a știut este că a fost surprins de camerele de supraveghere.

,,Doamne ferește! În ce sat trăim? În vară vă ziceam că un derbedeu cât casa a întrat în restaurant și a furat din produse. Azi specimenul din imagine a intrat, a forțat casa și mi-a furat toți banii care erau!”, a spus, revoltat, patronul restaurantului.

Dacă îl recunoașteți pe bărbatul din imagine, sunați la 112!

 

7 comentarii

  1. o oooou Răspunde

    Kani, nu tu esti cumva in poza?!?! De aici provin banii pentru renovarea Casutei noaaastreee, cuibusor de nebunii!!

  2. Y si tanga Răspunde

    Ez nem gábor kereské nyi?
    Tare seamana.

  3. Pop Florica Răspunde

    l-am vazut ieri dimineata,stateam la casa de moda din centru asteptam sa se deschida orange-ul,a trecut pe langa mine si s-a indreptat catre centru unde sunt asezate terasele vara,imbracat ca in poza si destul de inalt si slab

  4. Pop Florica Răspunde

    Îmi cer scuze pentru comentariu anterior recunosc sunt o IMBECILA, în loc sa sun la politie eu am stat sa se deschidă Orange! Îmi vine sa vomit pe mine!

  5. Marin Răspunde

    Florica, nu este nici o problemă, multor bărbați le plac proastele, te rog să mai faci comentarii. Bărbații spun de obicei ‘ Am fost un bou!’ Tu ce spui?

  6. Y si tanga Răspunde

    Da drumul la voma.
    Usureaza te

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.