Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO&LIVE. Zeci de oameni la deschiderea McDonald’s Satu Mare! Mașini la Drive Thru

Zeci de sătmăreni au așteptat nerăbdători în fața McDonald’s înainte de deschiderea oficială. În momentul în care s-au deschis ușile de la intrare, cu câteva minute întârziere, oamenii au intrat înăuntru, pentru a comanda mâncărurile mult așteptate.

Accesul a fost făcut cu restricții, din cauza numărului mare de oameni, unii comandând înăutru, în vreme ce alții au așteptat afară să le vină rândul. Angajații restaurantului i-au îndrumat pe cei mai în vârstă și le-au explicat cum funcționează aparatele de comandă. Unii dintre ei au comandat la pachet, pe când alții au preferat să stea la masă și să se bucure de noul restaurant de tip fas-food din oraș.

De asemenea, mulți copii au fost prezenți la deschidere, ce după joacă, au profitat de spațiul pregătit în exterior pentru ei.

Restaurantul dispune de un spaţiu de joacă pentru copii, o terasă, locuri de parcare şi spaţii verzi. În interiorul restaurantului sunt 90 de locuri pentru clienţi. De asemenea, clienţii acestuia vor putea comanda chiar din maşină, trecând prin drive-thru.

Noul restaurant McDonald’s este unul de tip Drive Thru și este construit în parcarea Kaufland de pe drumul Careiului, chiar în vecinătatea mall-ului Satu Mare Shopping City, construit de cei de la NEPI Rockastle.

În România, McDonald’s este lider pe piața restaurantelor, cu 83 de restaurante în 25 de oraşe, 5.500 de angajaţi şi peste 230.000 de clienţi pe zi. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi.

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook.

4 comentarii

  1. Riki Răspunde

    Noa, acuma chiar ca am intrat si noi in lumea 1-a, ioi da ce fericit is…

  2. critic Răspunde

    Este trist cum unele ziare locale prezinta acest eveniment “planetar” ca visul satmarenilor de un deceniu. E foarte trist. Deci nu ne mai trebuie centura orasului, podul 3, spatii verzi, zone de recreere si agrement, locuri de distractie pentru tineri, locuri de munca sau alte maruntisuri. Nici de parcari etajate nu e nevoie, un nou sediu pentru biblioteca judeteana sau reabilitarea centrului vechi. E bine asa cum este numai meniu Mc sa fie. Nemeritam soarta. Cum spuneau romanii pe vremuri: “Panem et circenses”.

  3. Ardelean Răspunde

    E adevarat ca teren pe care e Mekkyul are statut de teritoriu SUA. Ca si ambasada lor?

  4. Cici Răspunde

    În România, McDonald’s este lider pe piața restaurantelor, cu 83 de restaurante în 25 de oraşe, 5.500 de angajaţi şi peste 230.000 de clienţi pe zi. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi. Nu inteleg nik, sunt 5500 sau 4500, ce dracu o fumat asta ce o scris articolul, sau o fi mancat prea multe gunoaie la mc :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.