Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

LIVE&FOTOGALERIE. S-a deschis McDonald’s Satu Mare!

McDonald’s Satu Mare și-a deschis porțile, în această dimineață, pentru sătmăreni, și nu numai. Zeci de sătmăreni au așteptat nerăbdători în fața McDonald’s înainte de deschiderea oficială. În momentul în care s-au deschis ușile de la intrare, cu câteva minute întârziere, oamenii au intrat înăuntru, pentru a comanda mâncărurile mult așteptate.

La deschidere a luat parte și primarul Kereskenyi Gabor, ce a salutat noua investiție din municipiul Satu Mare.

Restaurantul dispune de un spaţiu de joacă pentru copii, o terasă, locuri de parcare şi spaţii verzi. În interiorul restaurantului sunt 90 de locuri pentru clienţi. De asemenea, clienţii acestuia vor putea comanda chiar din maşină, trecând prin drive-thru.

Noul restaurant McDonald’s este unul de tip Drive Thru și este construit în parcarea Kaufland de pe drumul Careiului, chiar în vecinătatea mall-ului Satu Mare Shopping City, construit de cei de la NEPI Rockastle.

În România, McDonald’s este lider pe piața restaurantelor, cu 83 de restaurante în 25 de oraşe, 5.500 de angajaţi şi peste 230.000 de clienţi pe zi. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi.

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook.

 

 

4 comentarii

  1. Satmareanu’ Răspunde

    Mulțumim Primăriei Satu Mare și mai ales domnului primar Kereskenyi Gabor ca ne-a adus Mc Donald’s în frumosul nostru oraș. Succes în continuare! Un an nou fericit!

  2. a Răspunde

    domnule redactor, mai citeste odata fraza asta scrisa de tine, sa vezi cum suna: “In România, McDonald’s este lider pe piața restaurantelor, cu 83 de restaurante în 25 de oraşe, 5.500 de angajaţi şi peste 230.000 de clienţi pe zi. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi.”
    pana la urma cati angajati are? 4500 sau 5500? la fel si cu clientii 200.000/230.000. trantiti acolo in articole date preluate si nici macar nu cititi ce aberatii publicati.
    felicitari, profesionisti adevarati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.