Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

O altfel de intervenție! Pompierii sătmăreni au dus daruri unei familii cu șapte copii

O altfel de intervenție! Pompierii sătmăreni au fost spiridușii Moșului pentru o zi, pentru o familie cu șapte copii, care are o situație financiară precară.

Cu generozitate, pompierii au răspuns scrisorilor pe care cei șapte copii le-au trimis către Moș Crăciun.

„7 frățiori, 7 suflete cu așteptări modeste și-au așternut în scrisorile către Moș Crăciun dorințele lor: păpuși, mașinuțe, dulciuri și fructe. Nu cer multe. Nu îndrăznesc. Dar pentru că au fost cuminți, Moșul le-a pregătit pe lângă cele cerute și multe alte surprize.
Noi…spiridușii Moșului, am vrut să le vedem bucuria și i-am vizitat”, transmit cei de la ISU Satu Mare.

Pompierii au aflat de familie în urma unei intervenții, în luna octombrie, când au răspuns unui apel 112 care anunța un accident casnica. Doi dintre cei șapte frați s-au opărit și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii au intervenit atunci, dar nu i-au uitat.

„De fapt, e a doua vizită. Prima a fost, din nefericire, o situație de urgență. Doi dintre cei 7 frățiori ai unei familii din localitatea Poiana Codrului, au suferit la sfârșitul lunii octombrie un accident casnic, în urma căruia s-au opărit și au avut nevoie de îngrijiri medicale urgente, fiind preluați de echipajele SMURD Satu Mare.Așa i-am cunoscut. Cei doi copilași, în vârstă de 3, respectiv 5 ani, au fost transportați ulterior, cu elicopterul SMURD, la unități spitalicești din București și Cluj-Napoca. Acum sunt externați și au ajuns din nou acasă”, a mai transmis ISU Satu Mare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.