Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Accident în județul Satu Mare. Două mașini au intrat în coliziune și au ajuns în șanț

Un accident de circulație a avut loc în această după-masă, miercuri, 29 ianuarie, în localitatea Pișcolt din județul Satu Mare. Două mașini au intrat în coliziune și au ajuns într-un șanț.

Potrivit primelor informații furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Paula Gabor, în urma primelor verificări efectuate la fața locului de către polițiști, rezultă că un șofer de 33 de ani, a intenționat sa pornească de pe loc pentru a efectua un viraj la stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla în depășirea lui, condus de un bărbat, de 40 de ani, din Tăuții Măgherăuș.

În urma impactului ambele autoturisme au ajuns în șanțul din partea stânga a direcției de deplasare. Bărbatul de 33 de ani a suferit vătămări corporale astfel că a fost transportat la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii evenimentului rutier.

 

Un comentariu

  1. altu fără bmw Răspunde

    Ca de obicei băgați poza fără să aibă legătură cu subiectul. ??
    Accidentul era ceva de așteptat. Nu mai departe de ieri una din mașinile în cauză (cu ceva cu logo GLS) făcea un fel de slalom-rally pe strada închisă circulației din Satu Mare (aia dintre centrul vechi și piața mare). Era să lovească și niște pietoni mai puțin vigilenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.