Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Copac căzut peste un taxi într-un cartier din Satu Mare

Copac căzut peste un taxi într-un cartier din Satu Mare. Incidentul s-a produs în această după-masă, în cartierul Micro 16 din municipiu.

Potrivit informațiilor Portal SM, în cursul zilei de ieri, în cartier, a avut loc o acțiune de toaletare a copacilor, însă operațiunea nu a fost finalizată complet, iar unii arbori au rămas ,,pe dinafară”. Așa se face că unul dintre copacii netoaletați s-a rupt la bază și a căzut peste un taximetru parcat în zonă.

Imediat după incident, muncitorii firmei care se ocupă cu întreținerea spațiilor verzi au ajuns la fața locului și au tăiat copacul ,,buclucaș”.

4 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Da, avem in oras multe masini si multi copaci, nu-ti mai trebuie decat un vant mai serios sau vreun alt eveniment meteo si se pot intampla lucruri neplacute, ca in acest caz. Problema mea e alta,daca in cazul copacilor de pe domeniul public este cine sa-i gestioneze, de cei aflati pe domeniul privat dar cu crengile aflate pe domeniul public cine se ocupa? Parerea mea este ca si crengile acestora ar trebui toaletate de firmele cu contract deoarece acelasi pericol il prezinta ca si copacii de pe domeniul public.

  2. Nha Răspunde

    Copac cazut pe taxi parcat de-a-mp…lea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.