Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

APEL. O familie cu copil mic a rămas fără casă în urma unui incendiu!

Mai mulţi oameni de bine, printre care şi jurnalistul Ovidiu Doka, au lansat un apel umanitar pe Facebook în vederea ajutării familiei Melnici din Lucăceni, a cărei casă a fost mistuită de flăcări într-un incendiu izbucnit ieri seară, anunţă opiniedecarei.ro.

Este vorba de o familie cu o fetiţă mică, rămasă sub cerul liber în plină iarnă.

„Ieri seară, unei cunoştinţe de-a mele i-a luat foc casa şi a ars cam tot, au rămas doar nişte pereţi sub cerul liber, omul nu mi-a cerut sub nicio formă să îl ajut, să mă implic sau alte chestii. Ştiu, a trecut Crăciunul şi sărbătorile pentru noi, căci cei pe rit vechi acum îşi serbează Crăciunul şi le doresc Crăciun fericit! Însă vreau să vă implic pe voi, prietenii mei virtuali şi nu numai, toţi cei care vă gândiţi că aţi putea da o mână de ajutor acestei familii îmi puteţi scrie în privat şi stabilim toate detaliile, apoi putem merge cu toţii, împreună, să dăm o mână de ajutor!

Să arătăm că ştim să fim buni în orice zi a anului, nu doar de sărbători! Şi, având în vedere că este vorba de o familie cu o fetiţă mică, rămasă sub cerul liber chiar acum când începe iarna să îşi intre în drepturi, eu zic că e de bun augur pentru noi toţi să arătăm că suntem oameni şi ne pasă! Vă mulţumesc pentru că aţi citit, iar dacă nu puteţi ajuta, distribuiţi mai departe, poate în lista voastră aveţi oameni care vor sa se implice. Se mulţumeşte!”, se arată în postarea jurnalistului Ovidiu Doka.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.