Ultima actualizare: azi, 21:31

Externe

TRAGEDIE! Un avion ucrainean, prăbușit. 180 de oameni și-au pierdut viața!

Un avion de pasageri al unei companii ucrainene, cu 180 de persoane la bord, s-a prăbușit la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran, aparent din cauza unor probleme tehnice, relatează Reuters, citând presa iraniană. Toți pasagerii au murit.

Aeronava este un Boeing 737 aparținând companiei Ukraine International Airlines și avea ca destinație Kievul. Președintele ucrainean Volodomir Zelenski a declarat că toți pasagerii și membrii echipajului aflați la bordul aeronavei care s-a prăbușit în Iran și-au pierdut viața, scrie digi24.

Echipele de salvare au fost trimise la locul catastrofei, lângă aeroport. Au încercat să salveze o parte din pasageri, însă a fost cu neputință.

Avioanele civile americane au interdicţia de a survola Iranul, Irakul şi Golful Persic

Agenţia federală a aviaţiei americane (FAA) le-a interzis marţi seară avioanelor civile americane să survoleze Irakul, Iranul şi Golful Persic, la câteva ore după atacul împotriva unor baze militare din Irak unde sunt staţionaţi soldaţi ai Statelor Unite.

„Agenţia federală a aviaţiei a emis mesaje personalului navigant aerian (NOTAMS) detaliind restricţiile de zbor care interzic operatorilor avioanelor civile americane să opereze în spaţiul aerian deasupra Irakului, Iranului, apelor Golfului Persic şi Golfului Oman”, a anunţat FAA într-un comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.