Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Bărbat găsit mort pe o stradă din municipiul Satu Mare. Nu a mai putut fi salvat!

Un bărbat a fost găsit mort, în această dimineață, pe strada Martirilor Deportați din municipiul Satu Mare. La fața locului, s-au deplasat echipaje ale Poliției și un echipaj SMURD TIM, care l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator neresuscitabil, au aflat reporterii PortalSM.

Medicul de pe ambulanța SMURD TIM a declarat decesul bărbatului, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Satu Mare, Adriana Pop.

Cadavrul nu a fost identificat până în acest moment, iar trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morga Spitalului Județean Satu Mare pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei morții. Bărbatul nu prezenta urme de violență pe corp, iar cel mai probabil, spun specialiștii, bărbatul a murit din cauza frigului.

Este al treila caz în mai puțin de două luni în care o persoană este găsită moartă pe stradă, în municipiul Satu Mare, iar toate indiciile de până acum duc la hipotermie.

La începutul lunii decembrie, un alt bărbat a fost găsit mort, pe Aleea Neajlov din municipiul Satu Mare, într-o centrală dezafectată. De asemenea, marți, 24 decembrie, trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în incinta unei foste centrale termice de pe Aleea Universului din cartierul Micro 16. Nu au existat suspiciuni de omor în cele două cazuri, nici în cel de astăzi.

Foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.