Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Bucurie și emoție pentru șase tineri sătmăreni. Vor îmbrăca pentru prima dată uniforma militară

Șase tineri de pe meleaguri sătmărene vor îmbrăca pentru prima dată uniforma militară, din postura de elevi ai şcolii militare de subofiţeri.

După ce au depăşit faza probelor eliminatorii, vizita medicală, testul psihologic şi proba de aptitudini fizice, cei 6 sătmăreni au înfruntat proba scrisă, unde au obţinut punctaje onorabile, care le-au adus locurile mult visate în cadrul şcolilor militare de subofiţeri.

Astfel, începând de luni, 3 februarie, Boldor Florin Răzvan, Korponai Alexandru – Daniel, Oșan Antonel, Racz David Zsolt, Țara Devid – George şi Vida Armin vor îmbrăca uniforma Şcolii Militare de Subofiţeri „Petru Rareş” – Fălticeni.

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare au fost recrutaţi 31 de tineri, iar în urma procesului de selecţie a candidaţilor şi a examenului scris doar cei 6 au fost declaraţi „admis”.

Pentru tinerii îşi doresc să devină jandarmi, în cursul anului 2020 va mai fi organizată o sesiune de admitere, la o dată care va fi anunţată ulterior.

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

 

 

5 comentarii

  1. tata Răspunde

    bravo, ciuma rosie are nevoie de slugi

  2. Y si tanga si norick prostu +Matroz Răspunde

    Uiuiuiuiuiu…..alti hoți autorizați in hainele statului, plătiți de fraierii cetațeni

    • y Răspunde

      Ați urmărit deja celebrul moment pseudoartistic și care s-a vrut a fi umoristic al unui individ necunoscut care pe lângă faptul că nu știe cum îl cheamă (din așa-zisul nickname ales de el deduc că are personalitate multiplă) nici nu știe ce vrea și pe ce lume trăiește.? Important este că înainte de somn a scris și el ceva. Probabil acum poate dormi mai bine. Ar trebui să aibă acces restricționat la internet.

      • Norick Răspunde

        @y : asta nu are internet în casă (scuze, in șură). Tot așa fură fără rușine. Așa a fost “educat” … 🙂 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.