Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

FOTO. Tânăra arsă în explozia din Satu Mare, externată după două luni pe patul de spital

Tânăra arsă în explozia blocului de pe bulveradul Cloșca din data de 27 noiembrie 2019, în municipiul Satu Mare, va fi externată miercuri. Ea a fost internată, aproximativ două luni, la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București.

Sătmăreanca a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale, însă acum starea ei de sănătate este stabilă și se poate întoarce acasă.

„Mi-a dat Domnul să trăiesc și această zi. După două luni de confuzie, disperare și chin, a arătat că îmi ascultă rugăciunile”, spune sora fetei.

În urma exploziei, tânăra a suferit arsuri de gradul II şi III la nivelul feţei, pieptului, gâtului şi mâinilor, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean, Constantin Demian. Arsurile au fost pe aproximativ 25% din suprafaţa corpului.

Reamintim că o explozie puternică a avut loc în data de 27 noiembrie 2019, la un bloc de garsoniere de pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare. Mai multe familii au avut garsonierele distruse complet, iar două persoane au fost transferate de urgență la spitale de specialitate din România, din cauza arsurilor.

Potrivit informațiilor furnizate atunci de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare, explozia de ar fi fost cauzată de o acumulare de gaze.

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Doamne ajută să se facă bine și să-și refacă viața!
    Sper, totuși, că a învățat ceva din această experiență și nu se va întoarce la agresor!
    Altfel data viitoare îi vom transmite condolenațe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.