Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Accident pe Drumul Careiului din Satu Mare! Trei Ambulanțe, la fața locului

Accident rutier pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, la intersecția cu strada Brândușa din Cartierul Micro 16. În accident au fost implicate două mașini, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim-ajutor ale Serviciului Județean de Ambulanță, dar și ale ISU Satu Mare.

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, ambele mașini au circulat pe drumul Careiului în direcții diferite. Un șofer de 27 de ani din Turț a virat stânga de pe drumul Careiului pe strada Arinului, fără a acorda prioritate de trecere unui al autoturism condus din sens opus de un bărbat de 34 de ani din Satu Mare.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Conducătorului auto care nu a acordat prioritate de trecere i se va suspenda dreptul de a conduce pentru 60 de zile.

În urma accidentului, două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, însă au refuzat transportul cu ambulanța la spital, astfel că a fost soluționat accident rutier cu pagube materiale

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.