Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Asistații social, scoși la muncă în municipiul Satu Mare!

Persoanele majore apte de muncă din familia beneficiară de ajutor social au participat la acțiuni de iegnizare și în luna decembrie 2019, sub îndrumarea polițiștilor locali și ai asistenților din cadrul DAS Satu Mare.

Activităţile prestat în folosul comunităţii au constat în curăţarea zonelor unde au fost depistate depozitări ilegale de deşeuri. Locaţiile unde s-a lucrat au fost: trecerile la nivel de cale ferată de pe străzile C.S. Anderco, C.A. Rosetti, Griviței, Piața 25 Octombrie, etc.;

Satu Mare se numără printre orașele cu cei mai puțini beneficiari de ajutor social din țară, în evidențele DAS Satu Mare numărându-se doar 60 de astfel de familii beneficiare.

4 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Bravo !!!. Cât mai des astfel de acțiuni și activități

  2. Tatu Răspunde

    Punetil sí pe gaborii sa stranga gunoiul de peste tot.ca au salariile foarte Mari din taxele noastre nu produc nimic derbedeii de militia locala romana analfabéta.

  3. ... Răspunde

    Pe Anderco, pe Rosetti sau pe Griviței au strâns gunoiul aruncat exact de ei adică de asistați! Pe Ghica nu s-au dus acum că recent s-a făcut curat.

  4. anonim Răspunde

    @tatu…in afara de dejectii tu ce produci? Mori de frustrare ca nu-ti ajunge ajutorul social pentru vodca ordinara ca si tine! Oare cine pe cine plateste?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.