Ultima actualizare: ieri, 19:16

Locale

FOTO. Cei ce au desfigurat câinele cu o petardă, prinşi. Sunt nişte copii

Cei ce au desfigurat câinele cu o petardă sunt copii. Conform surselor PortalSM este vorba despre mai mulți copii care s-au jucat cu petarde. Se pare că aceștia, mai mult din joacă, au introdus petarda aprinsă în gura câinelui. Ei sunt minori și sunt în atenţia Poliției. Nefiind deocamdată probe clare ei sunt doar suspecţi, nu sunt puşi sub acuzare. 

Reamintim că un câine a fost operat de urgență, ieri, după ce a fost batjocorit de unul sau mai mulți sătmăreni, ce i-au băgat în gură o petardă aprinsă. Cazul a ajuns la Asociația Freelife, care a dus câinele de urgență la veterinar, unde a fost operat.

Cățelul este sterilizat și trăia pe străzi, din mila câtorva persoane ce îi ofereau mâncare și apă. Făptașul este căutat acum de cei de la Asociație, oferind recompensă pentru prinderea lui.

„Satu Mare, da.. orasul tuturor posibilitatilor! Din pacate, acesta este rezultatul PETARDELOR, a inceput “show-ul”, distractie cu petarde pe seama cainilor… Acest suflet isi ducea traiul din mila catorva persoane, care ii ofereau mâncare si apa, ba chiar e si sterilizata, dar cativa nemernici s-au gasit sa se distreze pe seama ei, si nu oricum…. ci i-au bagat petarda in gura…  sa fie siguri ca au de ce rade)… Odata o sa platiti fiecare pentru faptele voastre “marete”. Catelusa a fost dusa la Cabinet Veterinar Dr. Sabados F, str Careiului, s-au facut investigatii, film /raze X … a fost operata de urgenta, din pacate un caz nu prea placut… Momentan este sub observatie, asteptam si pentru ea o minune

SE OFERA RECOMPENSA PENTRU CINE POATE DA DETALII IN GASIREA FAPTASILOR !!!!! Inf .tel. 0746813484”, au transmis pe pagina lor de Facebook cei de la Freelife.

28 comentarii

  1. mipudeco Răspunde

    Maine vor fi majori: pe cine vor mai chinui? Felicitari familiei pentru educatia ALEASA!

    • Helga Kisz Răspunde

      Bine spus . Felicitari si familiei dar si societatii care nu e in stare sa gaseasca modalitatile de educare a tuturor oamenilor . Zilele acestea am vazut aruncand petarde mai multi adulti decat minori

      • Viorica filimon Răspunde

        Da, din păcate copiii de azi, se’plictisesc’. Li se dă cam orice cer și fără efort ei se scărpina în cap cum sa arunce benzină pe puii de pisică și câine și să-i aprindă apo să se uite cum ei în. chinul lor se arunca în rau să se inece. Copii de 13 au jefuit magazine, în banda, zero pedeapsa. În alte tari ei sunt judecați ca și adulți. La noi, zero.

  2. Bahu Răspunde

    Mie nu-mi spuneti ca acesti mici delicventi au facut asta mai mult din joaca , va rog nu minimalizati ( sigur n-a participat nici un adult cu ei , eu am niste dubii in privinta asta ?) , caci daca scapa nepedepsiti , exemplul lor o sa- l urmeze poate si altii .

  3. y Răspunde

    Eram sigur. De curiozitate acești minori inconștienți nu trăiesc cumva în enclava folclorică Ostrovului??? Întreb pentru un prieten.
    @mipudeco, sunt sigur că derbedeii au făcut exact ce au învățat acasă. Personal aș sugera ca pedeapsă tratament similar cu ce au făcut câinelui dar noi … încă … suntem oameni. Știu că sună dur dar nu merită nici aerul pe care îl respiră. Oricum în locul celor de la Freelife aș insista să fie obligați să lucreze ca pedeapsă mult și bine la adăpostul de animale. Poate-poate se aleg și cu niște mușcături binevenite. Merită cu vârf și îndesat. Iar în oraș să fie obligați să poarte o pancartă pe spate cu textul “Noi am băgat petarda aprinsă în gura câinelui”.
    PS. Mai rămâne întrebarea cum acești minori au putut cumpăra petarde. Nu sunt naiv, știu răspunsul. Oare polimiliția locală ce spune???

    • Ardelean Răspunde

      Y-ule….in fata la mall era o ghereta, unde se vindeau petarde la oricine. Si militzia locala se unfla in pene ca o prins doi prin piata.

      • y Răspunde

        @Ardelean. Știu, am văzut și eu. Dacă nu era îndeajuns mai era o gheretă și în față la parodia de market exBilla, actual Supeco (mă gândesc să fie mai aproape de potențialii clienți de pe Ostrovului). Dar cum se face că eu nici așa nu am cumpărat petarde? Deloc. Am câine. De aceea. În cazul copiilor (asta indiferent de vârsta lor) faza că nu au realizat ce fac nu ține. De ce? Pentru că au luat pocnitori, petarde, bombe sau ce vreți voi și este imposibil să nu fi văzut ce pagube pot produce!!!

        • Ardelean Răspunde

          Militzia locala insa nu a vazut, iar aialalti erau cu pampersi plini, sa nu cumva sa-i fugareasca gaborii prin centru.

    • Teo Răspunde

      Subscriu!

  4. Gyurkahurka Răspunde

    Beszarás mi egy lepratelep ez az a kurva ország. Menekülni kell innen. Civilizáció zéró. Egy ilyen szarcsimbók aki képes ilyesmire, legközelebb az anyját is megereszti… Mennyi ember szívja hiába a levegőt…

    • bla Răspunde

      Te gyorsan a orszagra rakod a hibat . Akkor sipirc , mit varz . Am scris pentru tine sa intelegi , discriminatule

  5. Azorel Răspunde

    Ce frumos vorbiti.
    Sa-i ….in gura pe minorii aia ,acum de anul nou,tot ce le doresc este: urmatoarea data sa le explodeze petarda in mana,minim. Aia sigurat o sa fie gunoaiele societatii.

  6. Suciu Cristi Răspunde

    Aceștia vor fi criminalii de mâine!

  7. Angela Răspunde

    Din joaca?! Maine ne vor ataca pe strada din joaca? Daca nu inchisoare, scoala de corectie pt ei !!!

  8. caine Răspunde

    Solutia este camere video peste tot in oras. OAMENI BUNI SUNTEM PE LOCUL 3 DE LA COADA LA SIGURANTA FIINTELOR VII. AM VAZUT COPII CARE DIN JOACA AU ARUNCAT GHEATA SI AU SPART PARBRIZUL MASINII IN MERS DE PE PASARELA DIN CENTRU NOU

  9. Marinescu Alina Răspunde

    Nu îmi venea să cred atunci când am auzit așa ceva ,ce bestie poți fii să nenorocești un suflet ori să îl omori pur și simplu , PEDEAPSĂ MAXIMĂ pt acești criminali în devenire,ce fel de bestii i-au educat!!!!

  10. caine2 Răspunde

    Camerele video ar trebui montate, dar sa si fie performante!!!! Cei care le vor folosi sa faca si scolarizare in Irlanda, Ungaria, Slovacia, Anglia si in alte tari. Cine este criminalul actritei din centru nou? Nici azi nu sunt camere video acolo !!!!!! Faceri ceva, va rugam!

  11. Adevarul Răspunde

    Vrem camere video, ca sa le “demonteze” tot acesti “copii” precum fac cu tomberoanele si bancile de pe dig si din parcuri? Noi vrem civilizatie in tara asta cand suntem un popor de barbari. Vrem curatenie pe strazi dar aruncam gunoaie pe unde apucam. Vrem bun simt in trafic dar injuram si ne batem ca dementii.

    Trezirea oameni buni, tara asta e cum e din cauza NOASTRA, a omului de rand. Hai sa nu tot aratam cu degetul in stanga si in dreapa, ba economia, ba politicienii, cand cei vinovati suntem in mare masura si NOI.

  12. Observator Răspunde

    Din pacate Satu Mare a performat la crime in judet in anul care a trecut . Este totusi vorba de educatie si probabil de lipsa de reactie a autoritatilor .

  13. y Răspunde

    Degeaba punem camere dacă nu e cine să le urmărească. Actrița Dorgai a murit de mai bine de 5 ani, vinovat nu e dar nici camere de supraveghere în zonă în plus. E mai bine așa? Mai bine nu aflăm nimic? Nu ne distrugem confortul din suflețel. Și asta e ditamai în centrul orașului! Apoi prezentăm rapoarte gogonate la primar că cel mult am mai lucrat ?! Polimiliția locală a lui pește! Cum o fi pe la periferie, de zona Ostrovului sau Toamnei nici nu mai pomenesc.

  14. mai sa fie Răspunde

    Domnule primar ,in primul rand La Multi Ani , sunt foarte suparat pe acest militien falsi pol.locala .in loc sa le datii salarii babane, norma hrana.ect. mai bine niste camere de supravegere in tot orasul pt ca cei care sunt curati nu le este frica ,doar hotilor si a celor fara de lege ,ce au facut ,o familie de RRRomi ,din bl. 25 ,este de nedescris ,de cand a venit aceasta familie in bloc nu mai avem liniste niste jegur ..scandal continu muzica,roooma manele la maxim ect, de anul nou ,nu petarde ah BOMBE in toata regula
    sunt bani din TIGI, colaboreaza cu cineva di politie com ,noi din bloc vedem tot dar ne este frica ,ducetii i india multumiri anticipat speranta moare ultima,

  15. Horea Răspunde

    Daca acei copii vor fi gasiti,primi aparatori ai lor vor fi parintii,care vor merge pina la a afirma ca ,catelul a luat petarda,a insistat,copii nu au avut petarde,acea petarda era in iarba de la revelionul trecut….copii na-r atinge un animal cu o pana…

  16. Dzsango Răspunde

    Hey oameni buni daca nu stie adevarul ce tot vorbeste lumea ,caine acel este super hero a vazut copil mici ca jucat cu bombe nu a placut la el ce vazut si scos cu gura din manuta lui sa nu ramana cigany purdei fara mana ,nu putut lasa jos a facut explosion in gura ei ,duceti pe cainele la Hoolywood faceti star de cinema si lasati cigany copii in pace ,nu bugat are trauma , daca piranda nu educat la ei .

  17. Ardelean Răspunde

    Mai mult de joaca? De ce au bagat atunci una si in orificiul de unde au iesit? Sa se amuze cu restul familiei de ce frumos e? Imi pare rau doar de faptul ca cei ca ei dovedesc faptul ca popii au dreptate. Sigur nu ne tragem din maimute..un animal nu ar face asa ceva. Trebe sa fii om pt asta,

  18. Marin Răspunde

    Nu a fost nici o petarda, a fost împușcat de vânători.

  19. Szultan Răspunde

    Si se mira ca animalele de strada la un moment sunt “agresivi”, normal daca unii dintre ei mai domestici sunt maltratati.

  20. Haules Baules Răspunde

    Rugam delicvenții minori sa ne facă tuturor o favoare și să își doneze petardele mamelor, pe post de sterilet iar taților că și supozitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.