Ultima actualizare: azi, 17:58

Locale

Ministrul de Interne izbucnește după accidentul de la Satu Mare: Carmen Dan a cumpărat un BMW cât 10 Loganuri

Ministrul Afacerilor Interne (MAI), Marcel Vela, a izbucnit după accidentul de la Satu Mare, în care o polițistă aflată în misiune a pierdut controlul volanului și a ajuns cu autospeciala în șanț. Acesta a spus că fostul șef al instituției, Carmen Dan, a cumpărat un autoturism marca BMW Seria 7, care costă cât echivalentul a zece mașini Dacia Logan.

Marcel Vela a spus, într-o conferință de presă, întrebat despre nemulțumirile sindicaliștilor legate de lipsa dotărilor, că aceștia nu au mai avut nimic de comentat atunci când fostul ministru Carmen Dan a cumpărat mașini de lux pentru demnitarii PSD, în loc să cumpere mașini pentru polițiști.

,,Avem preocuparea de a dota Poliția, avem deja în lucru transmiterea unor autoturisme în București și în toată țara. Sunt în pregătire mijloacele sonore de avertizare pentru mai multe autoturisme Duster care vor fi repartizate inspectoratelor din țară. Dar aș fi preferat ca domnii de la sindicate să ia măsuri și când doamna Carmen Dan a cumpărat din banii ministerului un BMW Seria 7, echivalentul a vreo 10 Dacii Logan și l-a dat în comodat la Camera Deputaților (…) Am solicitat Camerei Deputaților să returneze mașinile de lux cumpărate pe banii polițiștilor, cheltuind banii aiurea, în loc să cumpere autoturisme pentru polițiști”, a declarat ministrul Afacerilor Interne.

Întrebat pentru cine a folosit autoturismul BMW seria 7, Vela a afirmat că “dealul a fost între Carmen Dan și cel care a condus Camera Deputaților” – “ori domnul Dragnea, ori cine a urmat după dânsul”.

Sindicatul Europol i-a transmis un mesaj dur ministrului de Interne, după ce o mașină cu doi polițiști s-a răsturnat într-un șanț, în județul Satu Mare.

„Încă doi polițiști răniți în misiune. Aseară, doi colegi din cadrul unei secții rurale a IPJ Satu Mare, aflați în misiune la un eveniment sesizat prin 112, s-au răsturnat cu “autospeciala” într-o curbă între localitățile Satu Mare și Micula. Autospeciala sau sicriul pe roți, face parte din categoria Logan 2005, aflată într-o stare avansată de uzură și care nu mai poate fi folosită în misiunile specifice. Îi sugerăm domnului ministru, dacă tot nu poate achiziționa mașini noi, măcar să achiziționeze un lot de sicrie de la pompe funebre”, transmite Sindicatul Europol.

 

Un comentariu

  1. Vasile Răspunde

    Cica politistei i s-a luat permisul pentru neadaptarea vitezei la conditiile de drum. INCREDIBIL!!! exces de zel ori abuz in serviciu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.