Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Tânăra arsă în explozia din Satu Mare, dusă de urgență la spital! Intervine Ministrul Sănătății

Tânăra arsă în explozia blocului de pe bulveradul Cloșca din data de 27 noiembrie 2019, în municipiul Satu Mare, a ajuns, azi noapte, la Urgență, la spitalul din Arad, acolo unde se afla în grija surorii ei. După câteva zile de la externare, Berni este din nou în atenția medicilor, iar cazul a ajuns inclusiv la Ministrul Sănătății, Victor Costache, care va da un răspuns, în cursul zilei de astăzi, cu privire la situația tinerei. 

În aceste momente, tânăra este internată la secția clinică ATI din Arad.

„Are leucocitele 35000. I s-a făcut toată noaptea toate felurile de analize. Medicii se tem să nu aibă pungi de puroi pe intestinul gros. De la spitalul de arși a plecat cu leucocite 13700, cu toate că trebuia să aibă 9000. Nimeni nu știe de ce. Așteptăm să vedem ce va spune și Ministrul Sănătății”, a spus Andrea Bota, sora fetei, pentru PortalSM.

În ceea ce privește partea financiară, costurile sunt uriașe pentru familie. Trebuie să plătească bandajele, pansatul, kinetoterapia, fizioterapie, iar sumele sunt mult prea mari.

Cei ce doresc să vină în sprijinul familiei, o pot face în conturile următoare:

Bota Andrea:

RO73BTRLRONCRT0395856701 – Ron

RO23BTRLEURCRT0395856701 – Euro

 

Un comentariu

  1. ... Răspunde

    De ce trebuie să intervină ministrul? De ce? Doctorii care i-au dat drumul nu au depus și ei acel jurământ? Dar chiar dacă așa ar fi ,cu toate că mă îndoiesc, a pierit și ultima frântură de omenie din medicii ăia? Mă gândesc că dacă într-un final o nenorocesc definitiv o să aflăm că protocolul a fost respectat! Băga-mi-aș în protocol să-mi bag! Protocoale facem sau salvăm vieți???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.