Ultima actualizare: ieri, 16:26
Locale

FOTO. Incendiu în Gara de Nord, provocat de o persoană iresponsabilă. O conductă de gaz a luat foc

Incendiu în Gara de Nord, provocat de o persoană iresponsabilă. O conductă de gaz a luat foc, pompierii intervenind de urgență în cursul serii de ieri.

În cursul serii de ieri, 28 ianuarie, la ora 23:44, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o conductă de gaz amplasată pe clădirea Gării de Nord din Satu Mare.

Forțele de intervenție au reușit să localizeze şi să stingă flăcările în scurt timp, în urma evenimentului nefiind înregistrate victime, ci doar pagube materiale constând degradarea conductei incendiate şi parţial a unei copertine aflată deasupra acesteia.

Pompierii au asigurat zona până la sosirea echipajelor de intervenţie specializate a furnizorului de gaz. La finalizarea intervenţiei, au stabilit ca şi cauză probabilă de producere a incendiului: acţiunea unei persoane iresponsabile.

Cazul a rămas în atenţia factorilor competenţi pentru identificarea tuturor circumstanţelor care au condus la producerea acestui incident.

Sursa: ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.