Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO/VIDEO. Eveniment de înaltă ținută la Satu Mare. Congres Stomatologic cu specialiști de renume

În această seară, joi, 30 ianuarie, la Satu Mare, a debutat cea de-a XI-a ediție a Congresului Stomatologic, un eveniment de înaltă ținută la care participă sute de medici stomatologi, precum și specialiști de renume internațional.

Organizatorul principal al evenimentului, Cosmin Rațiu, președintele Colegiului Medicilor Dentiști Satu Mare a precizat că la această ediție participă și șeful Parodontologiei Internaționale, dar și alți lectori valoroși atât din țară, cât și din străinătate. De asemenea, potrivit lui Cosmin Rațiu, este de vorba de cel mai impresionant congres din Transilvania.

,,Este a XI-a ediție a Congresului Stomatologic, este un congres de excepție, din punct de vedere a lectorilor este cel mai valoros congres pe care noi l-am organizat la Satu Mare. Avem onoarea, pentru prima dată în această zonă a țării, să-l avem invitat pe domnul profesor Anton Sculean, care este șeful Parodontologiei Internaționale, șeful catedrei de Parodontologie de la Universitatea din Berna, este o persoană emblematică în stomatologia internațională. Sunt confirmați în jur de 40-50 de participanți, avem confirmați în jur de 280 de medici care deja și-au achitat acest congres, iar din punctul nostru de vedere este cel mai bun și cel mai impresionant congres din Transilvania”, a declarat Cosmin Rațiu.

La deschiderea manifestării au participat și oficialitățile sătmărene, în frunte cu primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

,,Din păcate, în municipiul și județul Satu Mare se poate observa o migrație masivă a pacienților. Pacienții se îndreaptă spre centrele universitare sau chiar spre străinătate, dar în cazul dumneavoastră, în cazul medicilor stomatologi este invers, pentru că foarte mulți pacienți vin din alte orașe în Satu Mare, pentru a face tratamente la dumneavoastră. Acest lucru denotă profesionalismul dumneavoastră și consider că sunteți un model din foarte multe puncte de vedere pentru administrația locală”, a declarat primarul municipiului Satu Mare.

Evenimentul se va încheia sâmbătă, 1 februarie.

 

7 comentarii

  1. dr Răspunde

    bravo dl dr pdelist-pnlisto-aldeis, un papagal care cu doi lei a cumparat un alt papagal care sa scrie pe un grup. bravo, te iertam dar nu te uitam. toate se platesc, odata…

    • Unu' Răspunde

      Bă , tu ești prost!
      Păi dacă coi-ca-dorel de sătmar – realiza un congres de asemenea valoare precum omul ăsta, era primar în continuare!
      Doctorul Cosmin Rațiu este unul dintre cei mai buni specialiști din România!
      Omul politic Cosmin Rațiu este un politician mediocru, dar nu poți fii bun la toate!
      Sincer, comparat cu alte poame din același copac al politicii sătmărene, nici nu este asa de prost precum sunt alții în poziții mult mai bune!
      Așa că, pentru ceea ce face pentru medicina sătmăreană, eu sincer îl felicit!

      Înainte de a cârcoti careva, nu sunt pacientul cabinetelor dumnealui, dar chiar și stomatologul meu îl laudă pe dl. dr. Cosmin Rațiu!

    • Jack Răspunde

      Doru tocmai ai aruncat rahatu-n ventilator, niciodata n-ai fost in stare sa-ti recunosti vina pentru esecul de la alegeri, de aceea toti cei din jurul tau s-au indepartat de tine, pentru ca esti mincinos!
      Satu Mare nu poate fi condus cu povesti nemuritoare, ori tu doar atat stii!, si mai ai tupeul sa comentezi de Dr. Cosmin Ratiu, care a reusit sa faca un Congres Stomatologic exceptional! Zi ce ai reusit tu sa faci in ultimii trei ani?
      Iar despre papagali vorbim la alegeri cand o sa rada toti de tine din nou, dupa ce vor numara voturile :)))

    • bla Răspunde

      Degeaba , nu ai valoarea lui Ratiu din punct de vedere profesional. Politic vorbind, te doare ca nu e psd-ist?

  2. dr Răspunde

    Un om foarte influent , care se angrenează de grupuri de interese cu o susținere clară a structurilor .Fiecare județ are câțiva oameni din structuri bine infiltrați ,gata să manipuleze masele.
    Măcar ăsta face și ceva pentru urbe ,mai în parte macaroanea și cu noi .

  3. dr Răspunde

    Nu este manifestare politică ci una profesională , măcar Rațiu nu a fost pe la partide de stânga că tine , sunt doar partide de dreapta , fiind un medic de excepție se regăsește în partide de dreapta .

  4. Norick Răspunde

    Un penal acest Ratiu, niste datori cu tot cu catrinel. Niste oameni mincinosi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.