Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Sute de mașini ridicate în Satu Mare, în 2019

Administrația Domeniului Public a primit pentru staționarea în locuri nepermise un număr de 1.637 sesizări în ultimul an, dintre care un număr de 751 de mașini au fost ridicate. Ca urmare a restituirii autovehiculelor ridicate s-a încasat suma de 361.700 lei.

Potrivit municipalității, prin acest serviciu, Administrația Domeniului Public și Poliția Locală urmăresc alinierea la reglementările care impun respectul față de cetățean și de normele de convietuire socială.

,,Astfel, odată cu achiziționarea acestui utilaj s-a reușit reducerea cazurilor în care mașinile blochează intersecțiile, intrarea în institutiile publice, inclusiv unități de învățâmânt și unități spitalicești. Numărul mașinilor parcate ilegal a scăzut!”, spun autoritățile locale.

11 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Pe a lui Albu nu reușiți nicicum chit că parcheză regulat, exclusiv în nesimțire! Sau nu e voie?

  2. Nha Răspunde

    Care sute ? Io n-am vazut niciun efect , tot aiurea se parcheza !

  3. Unu' Răspunde

    Un mare fâs!
    DACĂ ADP-ul și pseudo-poliția locală incompetentă și-ar face treaba, numărul respectiv de ridicări ar fi de cel puțin patru ori mai mare! Problema este că pseudo polițiștii locali, cei care ar trebui s constate contravenția, sunt habarniști și nu cunosc legea!!!
    Este singura explicație pentru care mai vezi mașini ocupând, chiar și parțial, trotuarul! Deja de trei ani a intrat în vigoare un HG care interzice ocuparea trotuarului de către mașini, dar încă pseudo-poliția locală se face că nu știe sau că nu vede!
    Sunt multe situații în care chiar nu poți să treci pe trotuar din cauza mașinilor, chiar dacă ar avea loc pe carosabil, dar cui să-i spui?!?
    Puiule, marș acasă!

  4. Satmareanu’ Răspunde

    Cati lei din cei 361.700 lei s-au alocat pentru contructia a parcari noi? Va spun eu 0 lei 0 bani.

    • Unu' Răspunde

      Ce contează? Cine a spus că banii încasați din amenzi plus taxa de ridicare vor intra în construcția de parcări?
      Greșești – plătești!
      Ești bou, plătești mai scump!

  5. satmareanul deceptionat Răspunde

    O dare de seama de kakao ! Exista la ora actuala mii de masini parcate nereglementar din cauza lipsei parcarilor ! Nu poti sa amendezi si sa ridici masini daca nu ai conditii de parcare ! Te duci la Spital la medicul de familie si te trezesti ca nu ai masina pentru ca efectiv nu ai loc de parcare ! Exista n exemple de zeici de masini parcate pe spatiul verde sau pe trotuare si nu sun ridicate pentru ca acolo Politia Locala nu au voie. Mergeti si vedeti in fata spitalului vechi sau pe str.Porumbeilor ! Exista locuri unde pe 5 m sunt 3 indicatoare de interzicere a parcarii deoarece acolo are cineva o afacere, vezi zona Spitalului de Urgenta ! Domnule primar, Legea pentru unii este muma iar pentru alti ciuma !

  6. y Răspunde

    Sunt bine venite sumele de bani provenite din contravenții, precum și disciplina traficului din SM

  7. y Răspunde

    Pentru i formarea ta corectă nu mai postez. Deloc. Să te speli pe cap cu numele dobândit. Nu mă crezi? Întreabă redacția. Ei pot verifica. Bye bye.

  8. y Răspunde

    felicitari Gabore

  9. altu fără bmw Răspunde

    Două (2) mașini pe zi !? Să nu se rupă în muncă! Păi “planul” ăsta îl fac în max 1 oră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.