Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO/VIDEO. Sătmărean implicat într-un accident grav! A intrat într-un autobuz

Sătmărean implicat într-un accident grav! Totul s-a petrecut în această dimineaţă, la ora 6,15 a avut loc, pe DN25, la intrare în localitarea Tudor Vladimirescu, dinspre Galați, informează Viaţa liberă.

Accidentul s-a produs între o autoutilitară condusă de un sătmărean și un autobuz care avea 34 de persoane la bord și șoferul.

Persoanele din autobuz erau angajate ale unei fabrici de confecții din Focșani.

Potrivit Poliției Galați, cauza preliminară a accidentului este pătrunderea pe contrasens a camionului care circula dinspre Tecuci spre Galați și la volanul căruia se afla un șoferul Satu Mare.

În urma impactului cu autobuzul, șoferul sătmărean a rămas încarcerat, rănită fiind și o femeie, pasageră în autobuz.

Au rezultat două victime, ambele conștiente, cu politraumatisme, preluate de cele două ambulanțe și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgențe Galați.

La locul accidentului, s-au deplasat o autospecială de la Secția de Pompieri Tecuci și un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Galați, împreună cu un echipaj SAJ.

3 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Din păcate lucrez in domeniul pieselor auto, nu mă miră faptul că sa întâmplat o asemenea tragedie, întrucât tot timpul ești presat să ajungi la timp și mai ales pentru cei care livrează pe oraș sunt obligati să ajungă din oră în oră la client și că tot tacâmul să fie complet, și și salariu de rahat, având și n vedere faptul că ești supus la riscuri enorme.

    PS. Menționez că nu lucrez la firma inscripționată pe camioneta.

    • Pop Cristian Răspunde

      Din păcate eu lucrez la firma respectiva si sunt total de acord cu cele spuse in comentariu 20 de firme in 2 ore si apoi doamne ajuta

  2. Garuboz Răspunde

    La volanul caruia se afla un soferul Satu Mare? Ma tu esti chinez?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.