Ultima actualizare: azi, 17:36

Naţionale

FOTO&VIDEO. Revelion însângerat la un hotel de lux din județul vecin: trei victime

Revelion însângerat la un hotel de lux din județul vecin: trei victime. Trei bărbați au fost duși la spital, în această dimineață, după un scandal izbucnit după petrecerea de Revelion, la un restaurantde lux din Baia Mare. 

Zece echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare, trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș și un echipaj SMURD au intervenit la fața locului. Conflictul a avut loc în restaurant, în parcarea hotelului de 4 stele şi în curtea unei reprezentanțe auto din zonă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat că a fost întocmit un dosar penal și se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

„Un conflict a izbucnit de Revelion la un restaurantul unui hotel din Baia Mare, iar pentru aplanarea acestuia la fața locului au intervenit mai multe echipaje de Poliție, de la ordine publică. Polițiștii au identificat trei bărbați care prezentau urme de violență și care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele verificări s-a constatat că mai multe persoane care se aflau la restaurantul respectiv s-au agresat iar în cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările pentru a se stabili ce s-a întâmplat”, a spus Meteș.

În urma conflictului, trei persoane au fost transportate de urgență la UPU Baia Mare.

Două persoane rănite prezintă traumatism cranio-facial acut iar una a suferit un traumatism membru inferior. Ele au fost preluate și transportate la UPU Baia Mare cu un echipaj EPA SMURD și două echipaje SAJ”, au transmis reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș, potrivit vasiledale.ro.

Surse judiciare au precizat că scandalul a pornit pe fondul consumului de alcool.

Un comentariu

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Nu la spital civil trebuiau dusi ci la unul care deserveste o unitate de detentie.
    Ce mai cauta astia liberi ?!
    Deranjul public facut este cit casa….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.