Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

Ping-pong cu al treilea pod. Instanța obligă Primăria să accepte o firmă refuzată

Ping-pong cu al treilea pod. În cadrul conferinței de presă în care și-a prezentat bilanțul, primarul Kereskenyi Gabor a declarat că instanța obligă primăria să accepte o firmă refuzată.

Concret, este vorba despre o firmă din Negrești-Oaș care, deși a fost descalificată, a reușit să câștige în instanță, iar astfel evaluarea continuă.

,,Este un proiect care are o valoare de peste 140 de milioane de lei. Joia trecută am finalizat o etapă deja în instanţă, pentru că din păcate la noi aşa este, facem ping pong. După ce comisia de evaluare termină activitatea, vine Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, ulterior instanţa, şi aşa am păţit că va trebui să reluăm activitatea comisiei de evaluare. Sunt doi ofertanţi, STRABAG-ul şi Concordia din Negreşti Oaş care vine cu nişte italieni. În primă fază comisia de evaluare a considerat că firma din Negreşti nu a avut în ordine documentaţiile de eligibilitate, i-a descalificat, iar ei au câştigat în instanţă, de aceea trebuie să continuăm procedura. Comisia teoretic ar trebui să termine la sfârşitul lunii februarie evaluarea, după care este din nou loc de contestaţii, dar comisia din Primăria cu experţii cooptaţi va termina activitatea la sfârşitul lunii februarie”, a spus primarul.

8 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Gabore ai grijă că te sapă careva angajat de pe vremea lui dorel-de-sătmar – cel mai prost primar din istoria sătmarului!
    Angajează o firmă mare de avocatură care să-ți facă un contract beton, cu clauze clare de reziliere și de penalizare a întârzierilor, nu te baza pe pseudo-juriștii primăriei, majoritatea cu diplome cumpărate!! Știi și tu că nu ai cu cine!

  2. satmarean Răspunde

    Eu inteleg ca primaria incurca executarea podului !!! Inseamna ca primaarul nu cunoaste legile sau are el interese obscure.

  3. cetatean Răspunde

    Concordia cu fugarii spagari de la Astaldi

  4. satmarean Răspunde

    Din articol se intelege ca firma din Negresti a fost in ordine.Se pare ca primaria nu este competenta, nu cunoaste legile sau are interese obscure. Osenii sunt in general oameni harnici, competenti si curajosi. Uitati-va la realizarile din zona lor. Lasati deoparte minciunile si invidia.

  5. satmarean Răspunde

    Din articol inteleg ca firma din Negresti a procedat legal.Vina si tergiversarea apartine primariei si firmei din Austria care , probabil, au interese obscure. Noi satmarenii suportam in parte consecintele.

  6. om de rand Răspunde

    Din articol inteleg ca firma din Negresti a procedat legal.Vina si tergiversarea apartine primariei si firmei din Austria care , probabil, au interese obscure. Noi satmarenii suportam in parte consecintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.