Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

Prostituatele din Satu Mare, amendate. Peste 70 de sancțiuni, în decembrie

Prostituatele din Satu Mare, amendate. Peste 70 de amenzi au fost aplicate în luna decembrie prostituatelor din Satu Mare, se arată într-un raport de activitate al Poliţiei Locale Satu Mare.

Astfel, la Legea 61/ 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, s-au aplicat 122 sancţiuni contravenţionale din care 8 cu avertisment şi 114 cu amendă în valoare totală de 45.600 lei.

Amenzile s-au dat pentru:

‒ atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale, precum şi îndemnul sau determinarea, în acelaşi scop, a unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte (73 sancţiuni contravenţionale);
‒ săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice (3 sancţiune contravenţională);
‒ apelarea în mod repetat, la mila publicului, precum şi determinarea unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte (21 sancţiuni contravenionale).

6 comentarii

  1. Bubu Răspunde

    Aşa, şi???!!! Se şterg la cur cu amenzile voadtre!! Nu are nimeni curajul să stîrpeasca fauna aia din centrul oraşului??!! Întrebarea era retorică, după cum se vede de ani de zile, nu!!!

  2. Bubu Răspunde

    “Amenzile voastre” scuze!

  3. D. Răspunde

    nu am vazut nici o cu-vă de pi șentru să muncească în fol. comunității.
    Amenzi ar trebuii să primească și pești (rudele) lor.
    De fapt, oricum nu le plătesc.

    • peda gogu Răspunde

      cum pot lucra cel mai bine in folosu societatii .? facand ce stiu mai bine , cand presteaza la politisti , avind in vedere ca sunt platiti de la buget (de societate) se poate spune ca lucreaza in folosul societatii

  4. Marin Răspunde

    Amenzi nu ar trebui date, ar trebui legalizată prostituția, să apară pe piață femei din ce în ce mai multe, toți bărbații ar simți o relaxare, eu aș plăti 2 deodată, poate chiar trei.

  5. Gugu Styuk Răspunde

    Si cine o sa le plateasca amenzile,binenteles in locul lor ?Kicsi Luca?Kekeskeniy ? O sa le execute silit ANAF-ul ?? Ce sa le ia? Prez. folosite ?? :)))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.