Ultima actualizare: azi, 09:46
Locale

Viteze excesive în localități din județul Satu Mare. Mai multe permise reținute

Viteze excesive în localități din județul Satu Mare. În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 12.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere.

Doi șoferi de 28, respectiv 43 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând, în interiorul localității, ambii cu 114 km/h, față de aceștia polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.

Alți 5 conducători auto au fost depistați de polițiștii rutieri sătmăreni că nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public prin loc semnalizat și marcat corespunzător iar unul nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul la pornirea de pe loc, și în cazul acestora s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Probleme pentru echipajul Bertici, lângă Polul Frigului: Mașina a făcut ca un elicopter

Probleme pentru echipajul Bertici, la 30 de kilometri de destinația finală. Mașina celor doi sătmăreni a fost aproape să cedeze...

Închide