Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Accident pe Cloșca! O mașină a ajuns în gard. Impact puternic între două autoturisme

ACTUALIZARE. Traficul a fost reluat.

Un accident rutier a avut loc, joi dimineața, pe Bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare. O mașină fost proiectată în gardul unui imobil.

„Un autoturism a intenționat să iasă din parcare cu spatele și a fost acroșat de un alt autoturism care circula pe bulevardul Cloșca, spre pod. În urma evenimentului autoturismul care nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de ieșire cu spatele a fost proiectat în gardul unui imobil. Din fericire, în urma evenimentului nici o persoana nu a fost rănită.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative”, a precizat pentru PortalSM purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.

 

3 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Să-i spună cineva lui dorel de sătmar – cel mai prost primar din istoria sătmarului, precum și incompetenților din comisiile de siguranța circulației, că respectivele locuri de parcare au fost făcute cu curu’, sunt ilegale și nu prezină siguranță în exploatare, până nu moare careva!
    Sunt gândite cu dosul, exact așa cum a fost gândită parcarea de pa Lucian Blaga din locul pistei de biciclete!
    Este comod pentru șofer să parcheze, dar la ieșire este neregulamentar fără să ai o persoană care să te ghideze!
    Mă întreb, poliția aia adevărată, ce naiba așteaptă până să se auto-sesizeze?!?!?

    • Ion Răspunde

      Perfect dreptate. Cand iesi, iesi la plesneala. 1. ca nu se vede mai nimic si de vine unul in viteza, te-a cam luat (exemplul din stire). 2. daca ai si masina parcata langa tine cu geamuri mai inchise la culoare, esti orb de-a binelea. Nici macar prin ea nu vezi nimic.
      Iar pe bulevardul respectiv, pe banda 1, merg doar cei vor sa depaseasca pe cei ce circula pe banda 2, deci implicit acestia merg cu viteza mare.
      Si nu doar locurile respective sunt “făcute cu curu’ “, ci tot ce se face la nivel de circulatie in orasul acesta este EXTREM de prost gandit.

  2. Una Răspunde

    Bine că nu se afla vreo personă pe trotuar. Ce viteză a avut regulamentarul ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.