Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Anunţ oficial! Primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, trece la Pro România!

Primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, a anunţat astăzi, pe Facebook, că trece la Pro România. El a explicat motivele pentru care a luat această decizie.

Redăm mesajul edilului. Pimarul Dumitru Pop trece la Pro România:

In calitate de primar al comunei Odoreu ales pe listele PSD doresc sa fac public acest mesaj.

Din pacate ,in ultima perioada in PSD Satu Mare s-au intamplat lucruri urate.Din acest motiv,ma delimitez de tot ce se intampla in organizatia judeteana PSD si anunt public ca nu voi candida pe listele acestui partid la alegerile care urmeaza.

Motive sunt multe, dar voi expune doar cateva mai importante.


1. am incercat intotdeauna sa spun adevarul in partid ,dar se pare ca acest lucru a deranjat mult si am fost marginalizat in echipa judeteana

2. desi am fost santajat ,amenintat si denigrat in trustul de presa controlat de catre unii fosti conducatori ai PSD Satu Mare ,nu am cedat si am continuat sa spun adevarul

3. organizatia locala de la Odoreu a fost dizolvata pentru ca nu am acceptat sa dau lucrarile castigate de noi,echipa de la Odoreu,unor firme controlate de sefii de partid

4. comuna Odoreu a fost taiata de la fondurile bugetare alocate de Consiliul Judetean Satu Mare ,atunci cand sefii de partid au avut functii in conducerea judetului si de fapt toata puterea judetului in mana lor

5. comuna Odoreu a fost taiata de la proiecte finantate prin PNDL ,cel mai important proiect taiat a fost ,modernizarea strazilor din cartierele noi ,desi majoritatea primarilor PSD au primit finantari prin PNDL,CNI,FDI si alocari directe de sume uriase din bugetul national

6. am indurat multa umilinta ,am fost numiti ciuma rosie si m..e PSD din cauza unor lideri nationali si locali pe care justitia i-a condamnat pentru fapte de coruptie

Cu toate acestea am luptat in continuare sperand ca putem schimba ,putem reforma acest partid. Din fericire sunt multi oameni buni in acest partid,oameni demni de incredere si care ar merita sa fie condusi onorabil.

Din pacate in partid are cineva grija sa semene samanta urii ,a discriminarii a unor mesaje xenofobe,prin care ortodocsii ar trebui sa urasca pocaitii, cei din zona Carei, Tasnad ar trebui sa urasca osenii iar tinerii ar trebui sa urasca batranii. Toate acestea pentru a aduce la conducerea partidului o persoana din afara partidului care este asemenea lor, asa cum spune proverbul “cine se aseamana se aduna”.Din aceste motive in PSD domneste neincrederea si frica, iar unii incearca sa preia conducerea folosind promisiuni mincinoase,amenintari,santaj,promovarea discriminarii si alte metode antidemocratice si nelegale.

Increderea este ca o floare rara ,care creste intre oameni seriosi si onesti si se ingrijeste cu adevar.Minciuna este ca o otrava care distruge increderea iar pentru a o salva trebuie ingrijita cu adevar.

La Odoreu am creat o echipa care se bazeaza pe incredere reciproca si pe principii si valori sanatoase.Aceasta echipa a rezistat tuturor asalturilor celor care au detinut vremelnic puterea in judet si care au incercat sa ne destrame folosind toate parghiile puterii. Totusi am ramas cu fruntea sus ,si am dezvoltat comuna noastra cum am putut noi mai bine iar ei acum incep sa raspunda pentru nelegiuirile lor. Am sperat sa putem exporta acest mod de a construi o echipa ,si in organizatiea judeteana,sa avem incredere unii in altii sa nu ne mintim,dar nu am reusit.Chiar daca la ultima conferinta judeteana a PSD votul meu a salvat echipa care isi dorea reformarea partidului,nu am reusit decat sa prelungesc agonia echipei pentru ca minciuna a fost la egalitate cu adevarul.Mi-am dat seama ca acea floare rara care se numeste incredere ,nu mai poate creste in pamantul acela ,contaminat iremediabil de minciuni si neincredere.

Am decis sa renunt la incercarea de a schimba PSD- ul de Satu Mare si voi incerca sa construiesc o echipa noua la judet alaturi de oameni care imi impartasesc gandurile si mai cred ca politica si politicienii pot face si lucruri bune.Vom incerca impreuna sa construim de la zero o echipa care va semăna si va creaste acea floare rara ,increderea,si o va ingriji cu adevaruri , principii ,valori uitate si neglijate de multi.

Ma voi alatura echipei PRO Romania unde liderul national Victor Ponta a trecut si el prin situtii asemanatoare cu ale noastre , fiind marginalizat si dat afara din partid pentru ca a avut curajul sa spuna adevarul ,alaturi de deputatul Octavian Petric care la randul sau nu a acceptat minciuna si s-a alaturat lui Victor Ponta in lupta cu coruptii din partid.

Echipa de la Odoreu nu a fost niciodata si nu va fi a unui partid politic.Ea a fost intotdeauna a Odoreului pentru ca a fost votata de odoreni.Sper ca odorenii vor intelege acest mesaj si vor veni alaturi de mine in urmatoarele batalii. Ii voi conduce la victorii ca si pana acum.De asemenea invit toti colegii din PSD si din celelalte partide care cred in acele valori reale despre care am facut vorbire ,sa construim impreuna o echipa noua bazata pe relatii sanatoase si care va avea viitor.

Invit de asemenea sa se alature echipei noastre, cea mai mare forta care ar putea prelua puterea judetului si a tarii in orce moment ,daca s-ar uni si anume celor aproximativ 50% dintre cetateni care din motive mai mult sau mai putin obiective aleg sa nu participe la vot.Acesti cetateni ,uniti ar putea recastiga puterea si sa trimita la plimbare coruptii ,oportunistii,mincinosii.

Oameni buni ,adevarul este o arma puternica ,atunci cand cei din jur mint si am vazut la ultimele intalniri din PSD cat de mult a ranit adevarul pe cei care sunt obisnuiti sa minta, trebuie sa fim atenti pentru ca atunci cand credem prea mult intr-o minciuna ,adevarul nu ne elibereaza ci ne poate rani,

Voi incheia cu un citat celebru al filozofului Seneca, pe care l-am folosit la mai multe confruntari in PSD:
“Prefer sa deranjez cu adevarul ,decat sa fac pe plac cu lingusiri”.

Cu prietenie,
Dumitru Pop primarul comunei Odoreu

36 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Aceasta este o lectură obligatorie pentru @x-ulescu, @Kovacs Katalin și alții de teapa lor. Așa se face politica dâmbovițeană á la Govor. Vedeți că mâine dați extemporal la prima oră altfel nu pupați funcții. La ciolan înainte marș!
    Trebuie să pricepeți un lucru. Cu așa-zise “metode” vechi nu puteți moderniza partidul. De cel puțin 10 ani tot vă “modernizați” de vă omorâți între voi și rămâneți pe loc. Pentru timpuri noi fețe noi. Și asta face parte din democrație. În cel mai rău caz o să vă apucați să lucrați pentru câștigați.

    • c-block Răspunde

      Scuze, am mâncat un cuvânt. ….. “pentru banii câștigați”.

      • x-ulescu Răspunde

        ai mai mancat si altceva ….

        • c-block Răspunde

          @x-ulescu dragul meu eu nu mă cobor la nivelul tău. Susține pe cine vrei, votează pe cine dorești. După aceea vei putea trage linie și vei observa că rămâi singurel. Foarte bine. Dacă nu pricepi explicația clară? Dacă îți place ce vezi? Ce să-ți facă omul ca să deschizi ochii? Tu, cel mândru care ai votat-o pe Dancilă! Apropo, ea ce mai face?

    • x-ulescu Răspunde

      conteaza si cine scrie ..nu numai ce scrie !! prietenii stiu de ce.

      • c-block Răspunde

        În primul rând contează ce alegi să citești. La o adică poți citi și Marx sau operele alese ale toarășului împușcatu Ceaușescu. Dar ai citit, nu? Inclusiv voi ați avut un mister prezident de partid care a priceput (drept greu dar a priceput) că după bătălia politică pierdută șeful de turmă se dă la o parte. Nu la Dragnea mă refer because el și acum se consideră oropsit al sorții. Săracu de el! Regula de aur este cu cât se pricepe mai târziu cu atât trebuie luate măsuri mai dure. Vezi cazul organizației ??? locale PSD. Regula nu e invenția mea, se predă la școlile de specialitate.

    • Kovacs Katalin Răspunde

      c-block tu ai creierasul spalat co o voma a lui mitica ! Te pricepi la politica exact cat se pricepe si pisica !

      • c-block Răspunde

        Ți-am mai citit eu niște comentarii înflăcărate de-ale tale așa că îmi permit să-ți spun că nu suntem în aceeași categorie de greutate. Am așa o părerea de-a dreptul proastă despre fufele de la APACA care nu gândesc cu protuberanța de pe gât ci cu altceva. Caută-ți altul cu care să te cerți.
        Legat de politică. Am niște mandate de consilier local în spate așa că nu mă pune la încercare ce și cum. Dar Mitică asta e personaj toxic. La fel și Govorache. Dacă vrem ceva nou trebuie personaje și idei noi. De aia m-am retras și eu. Plus problemele serioase de sănătate. Du-te și te plimbă! Vezi să nu contactezi vreun virus antipesede. Nu sunt curios la ce poți răspunde la asta.

  2. Gogu Styuk Răspunde

    Cred ca asta demult trebuia sa treaca la Pro Gherla,pe dreapta cum intri,”camera” de 5/4 cu 30 de paturi!!

  3. Otelarul Răspunde

    O ștoarfă mai mare ca tiranul ăsta de la Odoreu, nici nu cred că există! Cât a furat banditul ăsta, n- au furat toți primarii din județ, la un loc! Chiar nu se ridica nimeni să-l arate cu degetul pe marțafoiul ăsta penal?

    • obiectiv Răspunde

      Păi îl arăţi tu cu degetul! Probabil că nu ai probe să-l dai în gât deşi ai vrea s-o facă cineva. Cine, dacă tu, care îl ştii de ticălos şi hoţ n-o faci?

  4. ???? Răspunde

    Locul tau este la UDMR.

  5. Cipri Răspunde

    Un ticălos ordinar, el vorbește de lingai, care ține pe lângă el o haită nenorocită de slugi impuțite! O curvă care s- a plimbat prin toate partidele. Rău a ajuns România asta, dacă jegosul ăsta ordinar dă lecții de morală! Jos cu el, trebuie curățenie generală si deratizare!

  6. Obiectiv Răspunde

    Stati, că încă nu știți totul. Biografia acestui individ abject e un fel de telenovelă, amestecată cu o tragicomedie. Cum dintr- un biet ciobănaș la oi, a ajuns astăzi sa fie asemenea unui dictator oribil, cu slugi, bufoni, amanta oficială si inca câteva pe lângă! Un ins aproape analfabet dar viclean și hapsân! Poate începem cu episodul, cum s- a vândut terenul pentru fabrica de ciocolată cu 400.000 de euro și cum s-a împărțit suma asta! E doar un mic aperitiv

  7. Unu Răspunde

    Domnule primar care ai “făcut” atâtea pt Odoreu, pt Martinesti ce faci?!nimic..îți bati joc de satul și de oamenii care locuiesc acolo!ai spart drumul și l-ai lăsat așa imediat de 2 ani!ne stricam mașinile și ne puneți nervii la încercare in fiecare zi!sa va fie rusine ca disprețuiți comunitatea de oameni din Martinesti!dar lumea va, v-a taxa la alegeri!

  8. Martinesti Răspunde

    La 1 km de oraș ,un sat in care se construiește pe banda rulantă, nu are drum..un drum plin de gropi și tot distrus!nu e posibil așa ceva!ai te mai lauzi cu, câte ai făcut!sa îți fie rusine..nici măcar 1 om din Martinesti nu te v-a mai vota!

  9. Victor Răspunde

    Jos cu badaranul ăsta! Nici cei din Odoreu nu-l mai vor! Ne fură cu salubrizarea, a distrus sistemul de sănătate din comună, nu mai este sport, nici cultură, terenurile de sport sunt încuiate! Vai de capul tău, ciocoi nenorocit ce ești!

  10. Miti Răspunde

    Sunt membru fondator Pro România și nu sunt de acord cu primarul ăsta care se joacă cu partidele! A venit cu noi, apoi nu ne-a mai raspuns la telefon! A mers să voteze la PSD apoi a negociat cu PNL! Am crezut că am scapat de el dar blestematul, tot la noi a ajuns! Este Coruptul Coruptilor! Și cum a trădat până acum cinci partide, ne va trăda si pe noi! Să vă amintiți ce v- am spus!

  11. Carmen Răspunde

    Odoreul va ajunge celebru cu primarul ăsta, în ziua în care vor fi dezvăluite toate porcariile pe care le- a făcut în cei 20 de ani in care a jefuit Odoreul! Norocul lui este că la Satu Mare justiția este tare strâmbă! Dar ceva, ceva se schimbă iar avocatul protector al lui Miti a început deja să sughiteze. Cred că îl pomenește DNA!

  12. Petricu Răspunde

    Mai Petric, acum esti Mic dar la toamnă nu vei mai fi Nimic, că cimpanzeul de la Odoreu o să- ti tragă preșul de sub picioare! L- ai bagat pe dracu-n casă!

  13. Eliberator Răspunde

    Vrem referendum pentru despartirea Martinestiului de Odoreu! Ori să fim altă comuna, iar dacă nu se poate, să trecem la Satu Mare! Măcar noi să scăpăm de ciumatul ăsta!

  14. Husar Răspunde

    Sunt plecat de mulți ani din Odoreu dar nu pot sa cred ca consatenii mei is chiar atât de proști! Voi nu vedeți cum hahalera asta va jefuieste pe zi ce trece? Eu muncesc de10 ani cinstit pe salar chiar bun dar nu am reușit sa strâng nici 1 % din cât a furat talharul ăsta! A venit si aici in Italia si o familie ă trebuit sa-i cumpere haine la nesatulul ăsta! Să mergem cu toții acasa si sa-l dam jos pe ticalosul asta, daca aia din Odoreu dorm pe ei si se lasa inrobiti!

  15. Georgiana Răspunde

    Analfabetul si Seneca! A ajunscel mai ordinar individ sa dea lectii de morală! Oare pe ce proști ii mai poate păcăli individul acesta abject?

  16. Royal Răspunde

    Da, primarul ăsta merita sa fie încoronat. 0ropunem numele de Coronavirus de Odoreu!

  17. Odorean Răspunde

    Bună, asta: MITI CORONAVIRUS!!!

  18. Corona Răspunde

    Si cine votează un CORONAVIRUS? Doar sinucigași, evident!

  19. Mititelul Răspunde

    Atentie maximă! In Odoreu este deja de 20 de ani CORONAVIRUS! Pe unde trece face ravagii! A capusat toată averea comunei! ANI? DNA? Nimic, în continuare? Mai avem răbdare un pic si venim cu vaccinul!

  20. Martinesti Răspunde

    Ideea cu Referendumul e foarte buna, sa se despartă Martinestiul de Odoreu!e bataie de joc ce se întâmpla la 1 km distanță de Satu Mare!drum ca și in evul mediu,infrastructura nimic,planuri de dezvoltare nimic,nu ajuta comunitatea din Martinesti cu nimic!acest primar face ceva pentru o zona,pentru un drum,pentru investiții doar dacă are interes in zona!la acest individ primează interesul personal nu al cetățenilor!

  21. Dorel Răspunde

    Și noi, Odorenii, cum putem scăpa de coroanavirusul Miti?

  22. Alinutz Răspunde

    Nul mai atacati pe seful meu. Eu il cunosc foarte bine, iar sotia mea, Monica, si mai bine! Trăiască familia reîntregită în aceeași curte!

  23. A.Moni Răspunde

    De ce iar fi rusine, are perfectă dreptate, îi mulțumesc și eu pentru tot ajutorul pe care ni-l oferă! Odoreni ar trebui să fie mai recunoscători pentru tot sprijinul pe care îl primesc de la scumpul de Miti!

  24. . Arius Răspunde

    @Alinutz “draga”, cum vrei tu sa trăiască familia reintregită în aceeași curte când în casă au rămas doar bătrânii?! Copii îs plecați din țară sau, în cel mai fericit caz, la oraș undeva. Nu știu de ce soția ta îți cunoaște mai bine șefu da mie miar da de gandit?‍♂️. Părerea mea despre șeful tău este ca e un om nul (exact cum ai început tu comentariul)?. @A.Moni, dă-mi voie să te întreb: care e sprijinul care “scumpul de Miti” îl da odorenilor?! Sunt curios pt ca eu și familia nu am primit nici un sprijin și totuși…… suntem odoreni!

  25. Horvath Brigitta Răspunde

    Primaru de la Odoreu e de mult la pro Romania ! La P.S.D. a mintit in continuare din 2015 ! De cand a trecut prezervativul lui la pro Romania, a trecut si el , numai ca in acte a fost la P.S.D. ! Este cel mai mincinos si ordinar primar ! Cu nenumarate dosare penale !

  26. Kovacs Katalin Răspunde

    Exact cum am scris de nenumarate ori, primarul de la Odoreu nu mai la P.S.D. ! Este un traseist notoriu, un megapenal, un megamincinos, nu in ultimul rand un om de nimic ! Cei care traiesc in Odoreu si suporta zilnic dementele meschine a lui “domn primar” ei stiu bine ceea ce spun ! Ceilalti care vorbesc de bine pe “donm primar” de la Odoreu, sunt niste insi care dau frunti in buricul lui “domn primar” ! In concluzie un nimic scarbos a anuntat ca e un megalas si nu pleaca din partid, ca pierde mandatu, dar o sa candideze de la alt partid ! Ce e asta daca nu rahat ?

  27. Gheorghe Răspunde

    Bună doamnelor și domnilor sunt de acord cu acuzatile ce i se aduc domnului primar cunosc toate jocurile și manipulările lui 999 la sută ,dar ar fi momentul să îl schimbam,nu numai sa tot scriem și să ne răcim gura,este momentul că sa candideze unul în potriva lui și dus a fost,dar nu din apropiați și lingăi lui , atenție!!!!!!.
    Că după aceea nu mai are așa zisa putere supranaturală și imunitate fata de justiție și legile acestei țări România,și deODORENI.Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.