Ultima actualizare: azi, 10:26

Locale

Ciolacu, după şedinţa PSD Satu Mare: Era un moment de tensiune, nu am putut să legitimez

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a amânat alegerile pentru conducerea Partidului Social Democrat din Satu Mare deoarece, spune el, era un moment de tensiune, neputând să legitimizeze astfel de alegeri.

“Era un moment de tensiune în care lumea se contesta şi eu nu am putut să legitimez astfel de alegeri. Cred că PSD are capacitatea să organizeze nişte alegeri corecte şi necontestate şi doresc să găsesc calea să se ajungă la aşa ceva, şi o voi găsi. Presupun că va fi o decizie a Biroului Permanet Naţional sau a CEX-ului, se va stabili dacă fosta conferință s-a anulat, numim un nou interimat, dacă va fi o conducerea bicefală, sunt foarte multe variante venite în primul rând de la primari. O să le cântărim pe fiecare în partea şi sper să luăm cea mai bună decizie. Idealul este să fie o conferinţă de alegeri cu o conducerea aleasă”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a avut, astăzi, o întâlnire cu membrii PSD din județul Satu Mare. El spune că, datorită acestor întâlniri a aflat la firul ierbii ce se întâmplă în interiorul PSD Satu Mare.

“Am avut o întâlnire cu colegii mei de la Satu Mare într-un for mai larg, pe urmă am avut o întâlnire doar cu domnii primari şi cu doamnele primari şi am aflat, cum se spune, la firul ierbii ce se întâmplă în organizaţia Satu Mare”, a precizat Ciolacu.

În ceea ce privește viitoarea conducere a PSD Satu Mare, președintele partidului spune că situația va fi analizată în Comitetul Executiv sau în Biroul Permanent Național.

„Săptămâna viitoare o să prezint această situaţie în Comitetul Executiv sau în Biroul Permanent Naţional, unde împreună cu colegii mei o să cântărim şi o să luăm anumite decizii într-un timp cât mai scurt, să fim pregătiţi de alegeri, să convingem cei mai buni candidaţi să vină alături de PSD şi nu în ultimul rând înainte de alegeri să avem o conferinţă unde va fi aleasă o conducerea îndreptăţită să răspundă de scorul partidului pentru aceste alegeri”, a spus președintele PSD, Marcel Ciolacu, la Satu Mare.

2 comentarii

  1. GB Răspunde

    Lucram cu “materialul” clientului:“Era un moment de tensiune în care lumea se contesta şi eu nu am putut să legitimez astfel de alegeri”. What?? Parca esti presedintele PSD si vii sa-i inveti pe astia mici cum se joaca politica. Mai pe romaneste vine tatucul cu marea lui intelepciune si autoritate si gaseste solutia optima pentru propasirea partidului. Scuze, Ciolanul nu are nici una nici alta si se vede. Mai departe:”Presupun că va fi o decizie a Biroului Permanet Naţional sau a CEX-ului…sunt foarte multe variante…O să le cântărim pe fiecare în partea”. Penibil!! Adica daca PIX-UL(nr:”organul teritorial”) nu e in stare o sa hotarasca CEX-ul(nr:”rahatul central”). Mamma, Ciolane pe langa ca esti paralel mie ca esti putin si libidinos, o sa variati si cantariti care e mai tare in b..se. Idealul tau e normalitatea, halal partid nema coloana. Da da, niste nevertebrate care se tarasc, la firul ierbii, sa afle ce se intampla in Satu Mare. Dragi concetateni, daca in plimbarea voastra , calcand agale, i-ati strivit sub talpa pantofului sa stiti ca Doamne-Doamne va iarta. Si stiti de ce? Deoarece pe astia ii intereseaza doar “scorul partidului pentru aceste alegeri”. Ciolane cantareste placuta suedeza primita si dute la carat serviete. A, si daca te intalnesti cu tizul tau feminin dai un pupic, dar nu din partea noastra, ca tare mai semanati. Bleahh!

  2. Revenge Răspunde

    Se aude că cel mai mizerabil primar din România, ați ghicit, e vorba de primarul Miti de la Odoreu, se înscrie cu toată gașca lui dezgustătoare de tâlhari, în PNL! Dacă asta nu e o glumă sinistră, atunci liberalii sunt mult mai perversi decât pesedistii! Să vedem dacă oroarea asta este posibilă! Revenim cu amănunte în premieră absolută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.