Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Este oficial! Alegerile pentru președintele PSD Satu Mare au fost amânate

Alegerile ce urmau să aibă loc, astăzi, la Organizația Județeană Satu Mare a PSD au fost amânate! Urmează, așadar, să fie ales un președinte interimar până când lucrurile se vor echilibra în partid.

După trei ore de discuții, s-a decis amânarea votului pentru conducerea Partidului Social Democrat din Satu Mare. Interimatul se va decide, așadar, potrivit ultimelor informații, la Comitetul Executiv de la București.

Conferinţa a fost condusă de preşedintele PSD Marcel Ciolacu, fiind prezent şi secretarul partidului, Paul Stănescu.

Pentru funcția de președinte al PSD Satu Mare candidează senatorul Gabriel Leș și Radu Cristescu.

Știre în curs de actualizare…

 

 

 

10 comentarii

  1. Misu Răspunde

    Da de ce s_au amanat!?govorache,govorche f.utute in gurita de combinagiu ordinar ce esti,tineretul se lasa greu !daca nici cu conducerea de la bucuresti nu ti _a iesit manevra inseamna ca ii bai mare!!!cum a zis basescu :'” govorache nici nu stii cat de mic incepi sa fi si mareata ta vorba “cata casa nici un prieten???? doamne ajuta!!!

  2. Lili Răspunde

    Nea Ciolacu fuge la Cluj sa nu ramana acolo ciuma rosie fara picior de primar in judet? Ciolaniada etapa galbena?? Acum e buni “fugarii” asa-i pnl?? Sa vedem dupa cate luni revin la iubirea rosie??

  3. cetatean Răspunde

    De ce nu candideaza si ospataru Govorache daca e asa apreciat in gasca ?

  4. Osan Răspunde

    Felicitări Misule pentru comentariu. Subscriu si eu. Io trag sus la basna de govor.

  5. Osan Răspunde

    Basna sau Mangalita,tot aceasi treabă este.

  6. c-block Răspunde

    Cu ceva ștate într-ale politicii am o observație. Nici din a doua încercare nu a reușit să demonstreze șeful mare interimar PSD că reușește să controleze într-un fel organizația din Satu Mare. Atunci ce fel de șef este?
    Mai rezistați măi! Dacă continuați în acest hal, vă tot mâncați și o să rămâneți numai voi singuri-singurei. Foarte bine! Partidul ciolanului de stânga. Mi-e o scârbă de voi. Dacă celelalte partide nu profită de situația creată pe plan local sunt fraieri.

  7. Kovacs Katalin Răspunde

    La sedinta din 21 Feb. a aparut primarul de la Odoreu, si a inceput sa urle in gura mare ca ceilalti fura alegerile ! Primarul de la Odoreu a intrerupt pe toata lumea care lua cuvantul ! Chiar si pe Marcel Ciolacu de nenumarate ori ! A uitat sa spuna insa ca dumnalui este poponarul lui Octavian Petric si dumnealui e de mult la pro Romania ! La fel a procedat si celalalt poponar al lui Octavian Petric, primarul de la Barsau ! Al carui fecior e presedinte pro Romania Barsau ! Au afaceri puternice cu Octavian Petric ! Au reusit acest scandal ca Aurelia Fedorca si de data asta a mintit cu un tupeu de nedescris cum face din 2016 Iunie ! Cand tabara lui Aurelia Fedorca si-a dat seama ca din 97 de delegati 62 merg cu Radu Cristescu au inceput sa urle, sa intrerupe pe cei care tineau un discurs. La circul provocat de 2-3 primari care oricum sunt deja cu Petric in suflet si lucra pentru pro Romania, presedintele Marcel Ciolacu a amanat votul ca 2-3 primari urlau ca descreieratii si numai minciuni ! In sala era un haos si in aceste conditii a fost amanat votul ! Nu inteleg de ce conducerea P.S.D. nu da afara pe primarul de la Odoreu si pe cel de la Barsau ? Ei sunt rusinea partidului ! Sunt niste insi mincinosi, fara nici un caractar si fara bun simti !!!

    • c-block Răspunde

      Soluția. Organizația dizolvată și alegeri noi pentru o echipă nouă. Asta nu este politică, este scandal la ușa cortului. De ambele părți. Țiganiada de sătmar.? Ăștia vor votul oamenilor de stânga peste niște luni?????? Măi fraților, nici voi nu vă mai votați?!?!

  8. Osan Răspunde

    Auzi mai Kovacs Katalin,tu esti prost ca toti psdisti care-l susțin pe govorache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.