Ultima actualizare: ieri, 21:48

Naţionale

Coaliţie PNL-USR-PLUS într-un judeţ vecin! Vor să câştige alegerile

Coaliţie PNL-USR-PLUS anunţată în judeţul Sălaj. Liderii acestor formaţiuni au anunţat astăzi că au demarat discuţii pentru susţinerea unor candidaţi comuni la funcția de primar al municipiului Zalău și la președinția Consiliului Județean Sălaj.

Redăm comunicatul semnat de cei trei lideri de partid:

În perspectiva alegerilor locale din acest an, principalele forțe politice de opoziție din județul Sălaj, PNL-USR-PLUS, au demarat discuții de principiu pentru susținerea unor candidați comuni la funcția de primar al municipiului Zalău și la președinția Consiliului Județean Sălaj.

“Mă bucur că suntem primul județ din țară unde liderii PNL și USR – PLUS au avut înțelepciunea și pragmatismul de a se pune de acord cu privire la o strategie comună pentru alegerile locale. Avem astfel premisa de a așeza municipiul și județul pe calea dezvoltării și a normalității. În cel mai scurt timp vom comunica numele candidaților și programul nostru politic pentru sălăjeni. Sunt convins că, alături de oameni de bună credință, vom reuși să oprim “teleormanizarea” Sălajului și să preluăm modelul eficienței administrative din orașe precum Cluj, Oradea sau Alba Iulia”, a declarat Lucian Bode, președintele PNL Sălaj.

„La alegerile locale din acest an principalul obiectiv al PLUS este înlăturarea PSD din structurile locale. PLUS va construi majoritatea în consiliile locale împreună cu USR şi PNL. Scopul principal al Alianţei USR PLUS este îndreptarea spre o guvernare de dreapta, atât centrală cât şi în primării. De aceea, ne bucurăm și suntem mulțumiți de colaborarea cu PNL în atingerea acestui obiectiv” a susținut Florin Iordache, președintele PLUS Sălaj.

„Acordul de astăzi  reprezintă o strategie menită sa aducă județul Sălaj și municipiul Zalău pe drumul unei dezvoltări reale și a unei mai bune deschideri spre Europa” a declarat Cosmin Viașu, președintele USR Sălaj.

Discuțiile vor continua în următoarele săptămâni în vederea oficializării acestei alianțe și pentru a desemna candidații comuni pentru cele două funcții – primar al municipiului Zalău și președinte al Consiliului Județean Sălaj.

Semnat,

Bode Lucian – președinte PNL Sălaj

Viasu Cosmin Cristian – președinte USR Sălaj

Iordache Florin – președinte PLUS Sălaj

5 comentarii

    • Adi Răspunde

      La Satu Mare ce , avem un proiect major realizat de primar , răspuns NU.
      Doar în zona privată au fost investiții, rest pauză totală doar minciuni .Am scăpat de Dorel iar acum avem un primar șovin .

  1. c-block Răspunde

    Și în mod interesant nu au pomenit nimic de Satu Mare când veni vorba de exemplu pentru eficiență administrativă! Oare de ce????

  2. B Răspunde

    Oare de ce nu?

    • c-block Răspunde

      Cred că știm cu toții răspunsul @B. “Satu Mare în mișcare”? Da, mișcare browniană. E ca și cum ne-a suflat vântul pălăria din cap și noi tot alergăm s-o prindem. Inclusiv Careiul gestionează orașul mai bine decât noi cu tot cu problemele de infrastructură existente! În max. 4-5 ani acolo se va cunoaște diferența, la noi nu văd un termen fezabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.