Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Creative Films Satu Mare, echipa ce transformă un eveniment într-o poveste de neuitat!

Povestea ta devine povestea noastră! Acest slogan aparține celor de la Creative Films, care sunt pregătiți să transforme orice eveniment într-o poveste de neuitat. Știm cât e de important ca momentele unice din viața ta să fie păstrate și rememorate în cele mai mici detalii. Tocmai de aceea, echipa de profesioniști de la Creative Films îți va surprinde în imagini foto-video clipele de neuitat.

Folosind aparatură profesională, de ultimă generație, îți garantăm că evenimentul tău va fi exact așa cum ai visat. Fie că vorbim de nuntă, botez, majorat sau orice alt eveniment public sau privat, echipa Creative Films te ajută să păstrezi aceste momente creând povești deosebite.

,,Suntem mereu atenți la detalii, pentru că acestea fac diferența. Experiența, promptitudinea și seriozitatea sunt cuvintele care ne definesc. Pe lângă calitatea aparaturii și pregătirea teoretica în cadrul numeroaselor workshopuri, echipa Creative Films pune suflet în tot ceea ce creează. Portofoliul vast și miile de aprecieri din partea celor care ne-au fost clienți și pe care acum îi numim cu drag prieteni, vorbesc de la sine. Noi îți livrăm materialele montate în maxim 2 săptămâni și asta datorită aparaturii și calculatoarelor de ultima generație cu care lucrăm”, spun reprezentanții echipei Creative Films Satu Mare.

Fotografiile nu sunt doar simple poze, întrucât sunt realizate de colaboratori de renume: Vyografu Studio, ATC și Patric Gherman Photography. Ele surprind sentimente și expresii pe care le vei retrăi de fiecare data când le vei viziona. Și pentru că serviciile sunt complete, poți alege câți fotografi și videografi dorești să ai la eveniment. De asemenea, echipa Creative Films îți stă la dispoziție cu sfaturi și sugestii personalizate.

Un comentariu

  1. bla Răspunde

    cred ca avem peste 10 fotografi per nunta in oras, “specializati” in nunti si botezuri. Ca sa veniti in ajutorul lor , faceti cel putin o nunta pe an. Prin rotatie , cu vencinii , sa fie legal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.