Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Reacţia Europol în cazul poliţistului acuzat că s-a masturbat în mall. Sesizarea, făcută de trei fete

Reacţia Europol în cazul poliţistului acuzat că s-a masturbat în mall. Sindicatul Europol a formulat astăzi o poziţie cu privire la Poliţistul acuzat că s-ar fi masturbat într-o cabină din Iulius Mall Cluj-Napoca. Sindicaliştii susţin că imaginea poliţistului este distrusă, iar adevărul este cu totul altul decât a fost prezentat.

Reacţia Europol în cazul poliţistului acuzat că s-a masturbat în mall: Bărbatul lucrează de 20 de ani în Poliţie

“Și mai dureros de atât este faptul că instituția în numele căreia ne riscam viața zi de zi nu a avut nicio reacție, nicio luare de atitudine și nicio dorință de a cenzura sau a combate informațiile false și tendențioase din media. Și asta pentru că „polițistul onanist” lucrează de 20 de ani în acest sistem. A pornit drept agent de poliție, s-a specializat constant și a marcat rezultate lăudabile, a fost șef de post 8 ani într-o comună cu situație operativă complexă, iar în urma cu 4 ani a promovat un concurs de trecere în corpul ofițerilor, unde a luat una dintre cele mai bune note, în condiții de concurență acerbă, cu zeci de candidați pe un loc”, precizează Europol.

Agentul de securitate i-a smuls hainele din mână și i-a cerut să iasă din magazin

“Iar pentru că rolul nostru este de a ne proteja membrii, credem că este important să vă prezentăm pe scurt realitatea acestei povești. Colegul nostru care își desfășoară activitatea în cadrul structurii de combatere a crimei organizate, s-a aflat în data de 12 februarie în municipiul Cluj Napoca, desfășurând activități specifice acestei structuri. La un moment dat a intrat într-un magazin de haine și s-a îndreptat către zona cabinelor de probă unde a și intrat cu câteva obiecte de vestimentație. După câteva minute, un agent de pază i-a tras perdeaua și l-a întrebat ce face. El a fost surprins de gestul agentului și i-a spus ca a probat niște haine și că tocmai ce se pregătea să iasă din cabină, îmbrăcat fiind. Agentul de securitate i-a smuls hainele din mână și i-a cerut să iasă din magazin”, a scris Europol.

Reacţia Europol în cazul poliţistului acuzat că s-a masturbat în mall: Doi agenţi au încercat să îl lovească

“După ce polițistul a cerut explicații agentului de pază pentru comportamentul lui, au apărut încă doi agenți de securitate care s-au năpustit asupra lui și au încercat să-l imobilizeze și să îl lovească. În acel moment, colegul nostru a cerut insistent alertarea organele de poliție, pentru că nu înțelegea ce se întâmplă și de ce este agresat. În tot acest timp, unul dintre agenții de pază i-a spus că l-a mai văzut și în alte zile, confundându-l cu un hoț de haine. Ulterior, după ce s-au prezentat agenții de ordine publică, l-au condus la sediul poliției, unde colegul nostru și-a declinat identitatea pentru prima oară, afirmând că este polițist la structura de combatere a criminalității organizate.

Agenții de poliție au cerut lămuriri suplimentare agenților de pază, care au confirmat că nu l-au văzut pe colegul nostru în niciun fel de ipostază care să trezească suspiciuni, el fiind îmbrăcat. Mai mult, pretinsa sesizare ar fi fost făcută de trei fete ce aveau vârsta cuprinsă între 15-16 ani despre care agenții de pază susțin că le-au spus că într-una din cabinele din magazin este un bărbat care se masturbează. Ciudat este faptul că cele trei fete au „dispărut” din peisaj și cu toate că erau cabinele pline și erau însoțitori care așteptau în afara, fără să-l fi văzut pe colegul nostru”, arată Europol.

Ştirea iniţială pe această temă:

20 comentarii

  1. labar in uniforma Răspunde

    Ia auzi saracii sunt vulnerabili si expusi..pai cine drac va pus sa va faceti politisti..mergeti la manastire vulnerabililor onanisti ce sunteti ..cand patrulati sau opriti in trafic sunteti craii vestului..cocosi umflati in pene..agentul a fost agresat de agentul de paza..ba labagiilor cu pensii speciale aia bieti vai steaua lor..o fi vreo conspiratie impotriva cretinilor din politie te pomeni..nu ba curcilor ce o frecati in mall la servici sau in masina asa sunteti voi oligofreni ca nu degeaba sunteti politisti..laba usoara pana la pensie..

  2. Cocojambo Răspunde

    Deci cum am presupus. Până la urmă aflăm că “lucra” sub acoperire. Dacă tot e de la secția aia. Și mai vrem o țară ca afară. ? Ce țară minunată avem! Păcat că-i populat de cine-i populat!?

  3. obiectiv Răspunde

    asta e varianta apărării, până la stabilirea verdictului acesta beneficiază de prezumția de nevinovăție!!!!!!

    • Cocojambo Răspunde

      Ziarele clujene spun ca a mai fost prins de mai multe ori. Ultima oară pe data de 12.02 pe secție era șefă o doamnă care nu l-a reclamat de jenă. Acum a fost un domn așa că ….. Nu știu, eu zic ce scriu ziarele.
      Interesant e că marea majoritate a oamenilor nu pățesc așa ceva pentru că nu se expun în astfel de ipostaze.

  4. Dan Bilzerian Răspunde

    Omu’ n-o mai rezistat la atatea bunaciuni. Ce aveti cu el? :)))) Asta ii din cauza femeilor care o devenit feministe si neabordabile. Nu mai poti cunoaste femei in ziua de azi …..doar gaini batrane singure :)))) . Mai ales in SM orasul ingamfatelor

  5. Badea Gheorghe Răspunde

    :))))))))))))))ia uite ce de labagii invidiosi care comenteaza aici in necunostinta de cauza !!Sunt invidiosi ca nu sunt politisti,ca sunt niste labagii anonimi,neexpusi vulnerabilitatii !!Sunt loazele care n-au reusit sa-si ia bacul , n-au niciun loc de munca si nu-i primeste din cauza asta nici macar la Florisal !!De unde stiti voi, labagii anonimi, ca e asa cum pretinde paznicul de la mall ??!!!

    • Cocojambo Răspunde

      Primlabagiu! Citește ziarele clujene. Le găsești pe net. A mai fost prins în ipostază asemănătoare iar asta nu poate fi ceva accidental, nu crezi?

      • una Răspunde

        Serios ???. Dar ce la curent esti tu cu toate cocojambo !!!

        • Cocojambo Răspunde

          Citesc. De băjatul aista mi-e milă în schimb. Îți dai seama ce va fi la serviciu. Cine face așa ceva e bolnav. Dacă e adevărut cum plm a trecut testul știi-tu-care?

    • The Onanist Răspunde

      Deci tati, despre ce vulnerabilitati vorbesti cand omu’ si-o freaca in cabina de proba al unui magazin unde potential pot mergi si copii? Si mai si lasa deschis sa se vada ce face… despre ce vorbim aici? Adica o fi omul o victima si ar trebui sa il compatimim? Nici nu conteaza ce meserie are pana la urma, ci conteaza ce a facut. Si inca ceva, de ce plm intervine sindicatul in treaba asta? O fi politistul in cauza, unul dintre cotizantii Europol? Ca de e asa, oare mai sunt exemplare din astea in sindicatul respectiv, care considera ca a ti-o freca in loc public e o vulnerabilitate si vezi Doamne si altii pot sa o pateasca? Eu de ce plm nu am patit asa ceva? Sau altii? Pentru ca nu suntem bolnavi in plm! Si unul ca asta trebuie sa faca ordine intre alti dezaxati sau infractori… mvai!

      • @The Onanist Răspunde

        Dar tu de ce ”plm” judeci inainte ca cei care investigheaza acest aspect sa dea verdictul ?!Exista cu adevarat martori sau trebuie sa-l credem pe acel paznic alertat de cele ”trei adolescente” care pretind ca au vazut scena?Omul are familie,are copii,ori ori asta nu conteaza doar pentru simplu fapt ca e politist ??Daca intr-adevar fapta s-a petrecut, atunci acel om nu are ce cauta in politie,ci la psihiatrie pentru tratament !!Dar asta s-o spuna cei care trebuie sa faca lumina in acest caz !!

        • The Onanist Răspunde

          Imi place mie stilul asta al politistilor de a se victimiza, de fiecare data cand careva dintre ei calca pe bec. Daca vine vreun coleg de-ai tai la mine sa ma legitimeze si sa sa isi faca treaba are o atitudine de parca as fi infractor, dar cum patesc si ei cate-una deja ii vezi cum sar si se victimizeaza, si incep cu pizdeli de genul: vulnerabilitati, familie, copii. Grow the fuck up si asumati-va ca aveti si cretini in randul vostru, nu aparati toti dezaxatii doar din dorinta de turma.

          • Spitalul Obregia

            The onanist,după câte se pare și tu ai nevoie de un consult psihiatric.Avem un pat liber.???

          • Marin

            Onanistule, eu sunt singurul bărbat din România care nu am frecat-o niciodată, singur. Polițiștii fac ravagii, nu numai în Cluj, peste tot în țară, sunt stresați. Cel în cauză e de la poliția comunitară, rurală.

  6. muller roland Răspunde

    lasati omul in pace. il inteleg perfect pentru ca eu uneori ma uit la fiica-mea si mai fac cate o laba. e o bunaciune https://www.facebook.com/giulia.muller.1044 cum poti sa te abtii ?

  7. Riki Răspunde

    Sindicatele politiei fac o treaba foarte buna. Dintre intamplarile recente, atunci cand politista s-a rasturnat cu autospeciala in timpul serviciului, au dat vina pe ministru si pe vechimea autospecialelor.
    Cand un politist de la rutiera a tras cu arma la ei in sediu la fel vina a fost a ministrului si a armelor invechite. Felicitari acestor sindicate!

  8. Zina Goga Răspunde

    ”Procurorii trebuie să stabilească dacă sesizarea se confirmă şi dacă există suficiente probe”…Eu nu cred că există suficiente probe,”palpabile”,așadar omul poate da in judecată atât magazinul cât și paznicul care l-a surprins făcând…nimic !!Aș cere un milion,despăgubiri morale !!De euro,of course !!

  9. unguru bulan Răspunde

    alea trei fete ,care au facut sesizarea erau suparate ca nu lea bagat in seama ,inainte de a se irosi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.