Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Epidemie de coronavirus în zonele din Italia locuite de sătmăreni. 10 orașe în carantină!

Epidemie de coronavirus în zonele din Italia locuite de sătmăreni. În numai 24 de ore, Italia a devenit cea mai afectată țară din Europa, cu zeci de persoane infectate și două decese din cauza virusului din China. Nu mai puțin de zece orașe din regiunile populate de sătmăreni au intrat în carantină.

Este panică în zonele din Italia unde trăiește o comunitate mare de sătmăreni și unde numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus a crescut brusc. Zeci de cazuri au fost înregistrate până acum în nordul Italiei. Tot acolo, două persoane, un bărbat și o femeie, au murit din cauza pneumoniei virale în două regiuni separate, Lombardia și Veneto. Surse oficiale au anunţat că cel puţin nouă oraşe din Lombardia şi unul din Veneto au închis în acest weekend barurile, şcolile şi alte locuri publice.

Cele mai noi statistici anunță că au fost înregistrate 55 de cazuri de îmbolnăviri în total, 34 dintre acestea fiind depistate în ultimele 24 de ore. Doi pacienți s-au făcut bine, în timp ce 16 sunt în stare gravă sau critică. Presa vorbește despre 4.200 de cetățeni din Veneto care vor fi testați, iar regiunile din nordul Italiei se pregătesc să intervină de urgență. Un aspect care atrage atenția e că sunt bolnavi în Italia care nu au fost niciodată în China și nici nu au intrat în contact cu persoane care au călătorit acolo recent.

Un comentariu

  1. Petre Răspunde

    Sa stea in morți lor acolo daca au vrut Italia ,sa nu de-a fuga acasă să ne îmbolnăvească și pe noi ,acolo sistemul de sănătate este mai evoluat au șanse mai mari sa supravietuiasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.